Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle esemény utána tabletta? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Két napja védekezés nélkül volt bennem a párom. Természetesen nem ment el, és maga az aktus nem tartott tovább 1-2 percnél. Mivel parázós vagyok, rá két napra elmentem a nőgyógyászhoz 72 napos tablettáért. Most be is vettem, majd 48 órával az "aktus" után.
Remélem nem lesz gond. Nektek ilyen körülmények között lett gyerek? Félek, ilyen sose történt velem.
#szex #védekezés #fogamzásgátló #tabletta #párkapcsolat #gyerekvállalás #esemény utáni tabletta #nőgyógyász
2016. nov. 24. 12:04
1/3 anonim válasza:
Van akinek hat van akinek nem. Minél később veszed be annál jobban csökkenti az esélyét hogy hatni fog. Barátnőmnek az Escapelle mellett maradt meg a baba úgy hogy Ő aktus után 4 órával vette be. Ma már 5 éves a fia.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Abban reménykedem, hogy mivel nem ment el bennem (az aktus után kb 7 perccel ment el) és beszedtem időben a tablettát nem vagyok terhes. :/
2016. nov. 24. 12:22
3/3 anonim válasza:
Nincs mit. De barátnőmbe se élvezett bele a párja. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!