Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettát az utolsó napon, de csak egy héttel később vettem észre a szünet miatt (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Vagyis a kihagyott tablettán kívül minden ugyanúgy történt. A párommal a 7 napos szünet 6. és 7. napján együtt voltunk, nem tudom mit kéne tennem, az orvosom nem rendel, a rendelesenel hamarabb szeretnék választ kapni, szóval a kérdés, hogy mit tehetek most? Esemény utáni tablettát ilyen esetben lehet használni, vagy már elkestem vele, vagy mégis honnan tudhatnam meg, hogy mit kéne tennem?2016. okt. 24. 13:29
1/4 anonim válasza:
nem kell megijedned. ugyanúgy védett voltál és vagy. 1 nappal csúsztattad a ciklusod. így mivel 1 tabi kimaradt 1 nappal korábban kezdted a szüneted, 1 nappal korábban is ér véget mint ahogy eddig szedted. nyáron a lányok nyaralás miatt szoktak ilyeneket csinálni. azt az 1 gyógyszert félreteheted tartaléknak. gondolj bele 7 nap szünetben míg mensizel ugyanúgy védett vagy mint a tabis napokon.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) végül sikerült elérnem az asszisztens nőt és ő is megnyugtatott :)
2016. okt. 24. 20:50
3/4 A kérdező kommentje:
Viszont az probléma lehet, hogy most nem a 8. napon kezdtem el szedni a tablettát, hanem a betegtajekoztato szerint úgy tettem mintha elfelejtettem volna az első napot, vagyis ma délután a 9. napon bevettem az elsőt, és ma este szokásos időpontban bevettem a 2.at? Mert úgy tudom a spermiumok még napokig képesek a megtermékenyítésre, és most nem vagyok védett,es bennem van még attól. Szóval van még egy ilyen félelmem.
2016. okt. 24. 22:07
4/4 anonim válasza:
Nem kell felned ilyen kisebb elcsuszasok miatt. Ez nem olyan mint egy fajdalomcsillapito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!