Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta szedésénél a 7 napos szünetet lehet később kezdeni?
Mistral fogamzásgátló tablettát szedek 1 hónapja, most kezdtem a 2. Levelet.
A kettő levél között nem kezdtem el rögtön a 7 napos szünetet (figyelmetlenségem miatt) és már bevettem 3 tablettát, azok közül az utolsót nem időben, hanem rá több mint 12 órára, ami nemtudom, hogy jelen pillanatban számít-e. A másik kettőt időben szedtem be. Ma jelentkezett barna folyás. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire veszélyes, ha most kezdem el a 7 napot?
(még annyi, hogy a fogamzásgátló kezdését követő 3. Hónapban terveztem elhagyni az óvszert, hogy biztosra menjek)
Tudom, hogy figyelmetlen voltam.. Ha valaki rendes választ tudna adni azt megköszönném nagyon.:(
Most azt csinálhatod hogy végig szeded, különben a megkezdett levél kárba megy, azt már nem szedheted végig (max tartalék levél lehet kihagyás - hányás-hasmenés esetére) vagy megtarthatod igazából, nincs semmi extra, csak így eltolódik a menzesz első napja most már, tehát ha eddig hétfőn jött meg, akkor szerdán fog. Ha végig szeded akkor marad az eredeti nap, ha tartasz szünetet akkor mostantól más napon fog mindig kezdődni a vérzés.
Azért van barnázásod mert 12órából kicsúsztál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!