Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe lehet esni ugy hogy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe lehet esni ugy hogy?

Figyelt kérdés
a baratnom attol fel hogy miutan elelvezek meg marad benne...de ha megmosom es pisilek ugy nem maradhat semmi ugye?...pls csak komoly valaszokat...koszi
2010. máj. 6. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:
szerinted kihugyozod a spermáidat? vagy mi?
2010. máj. 6. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Most ki pisil? mit mosol meg? Egyáltalán mit csináltok?
2010. máj. 6. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Maradhat benne,a pisi nem "mossa ki". Ez így elég veszélyes,ha nem akartok még gyereket.
2010. máj. 6. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja és a megmosással semmit sem érsz el.
2010. máj. 6. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
A vizelet megöli a spermákat mivel savas kémhatású!!!!!!!!!!!!! kívül megmoshatod de belül nem igazán tudod;P az elő váladék a vizelet eltávolítását szolgálja a húgycsőből.Védekezzetek.
2010. máj. 6. 17:24
 6/10 anonim válasza:
Mi ez a hülye szokás hogy már még az ékezeteket sem ismeritek.Amúgy meg ha ilyen hülye vagy inkább vágd le.
2010. máj. 6. 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Simán teherbe eshet. Nem lenne könnyebb mondjuk gumit húzni rá? Vagy neki tablettát szedni? Vagy akármi mást? Szerintem még a nagyanyám is jobb védekezési módszert tudott.
2010. máj. 6. 17:40
 8/10 anonim válasza:

Miután belementél a csajba?:)

vagy ezt nem értem..szerintem egyszerűbb lenne venni egy kotont, vagy gyógyszert szednie a lánynak! Ha meg erre se vagytok képessek, akkor ne is csináljátok!

2010. máj. 6. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Gondolom bogyót szed és azért kérdezed, mert abbahagyja?Ha így van, akkor a sperma elállhat napokig és ha nem veszi be a köv.levelet még akkor is teherbe eshet!

Ha meg szedi és ezt kérdezed...azt sem értem, mert szedi és védett!

Ha nem szed, akkor teherbeeshet és a kérdésed nem ér semmit, mert hülyeség lenne feltenni xD

Jó lenne ha pontosítanál!

2010. máj. 7. 15:15
 10/10 anonim válasza:
Neked valami bajod van? vagy egyáltalán nem jártál/jársz iskolába? MI a kérdés? Gondold át a kérdésed, úgy, hogy mi halandók is megértsük! Vagy kérdezek én: "Mi van, en szertnek csajt basszin mer kell a sex . he?" Istenkém szerintem direkt idegesítetek fel!!!
2010. máj. 7. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!