Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy hónap alatt nem lett nagyobb a mellem a fogamzásgátlótól akkor már nem is lesz?
Nekem például 3 évnyi fogamzásgátló szedéstől sem lett nagyobb a mellem.
Ha meg is duzzad, miután abbahagyod a szedést, valószínűleg visszaáll eredeti méretre.
Ez sajnos vagy bejön vagy nem jön be. :\
Nekem is volt az első pár hónapban egy méret növekedés, feszült, de csak a megszokási idő alatt volt ilyen amíg a hormonok rendeződtek, aztán elmúlt és csíkos maradtam..
Ilyen a bőrre való hatása és a görcsök csökkentése, nem törvényszerű, hogy előjön.
Nyilván nem emiatt kezdtem el szedni. De ha már szedem reménykedtem benne hogy legalább kicsit nagyobb lesz. Nekem a görcsöket se csökkentette, és a vérzés se kevesebb.
Most a második hónapban pont úgy érzem magam mint mielőtt elkezdtem szedni..
A privikre válaszolva: nem vagyok 20 alatti és van barátom!
Ha elolvastad volna a feletted lévő kommentem akkor írtam hogy nem ezért szedem!!!
Neked is sok sikert az okoskodásodhoz.
Minden fogamzásgátlós kérdés alatt megjelenik egy egy nagyokos :D
Az a jó hogy nekik kb fogalmuk sincs a témáról de játszák az orvost :D
Egyszer szedtem 4 évig, aztán másfél évig.
Nem nőtt a mellméretem.
Az évek során híztam, fogytam, tehát a hízástól nőtt meg a mellem is, majd lett kisebb, amikor lefogytam. Nem a fog. gátló miatt változott a mellméretem.
Szóval alapvetően a fog. gátló nem mellnövelő, de egyénenként valakinél okozhat akár mellnövekedést, de ne ebből indulj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!