Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos módszernél hová élvez a párotok?
Dehogy is!
Épp ellenkezőleg...
Tájékozódjanak csak persze, főleg, ha otthon esetleg tabuként kezelik náluk a szexuális témákat, vagy nem megfelelő felvilágosításban részesültek.
De, ilyen módszernél, jön a sok válasz, hogy neki nem sikerült teherbe esnie, meg annak se...(Az árnyoldalairól meg szó sem esik.)
Ebből az szűrhető le, hogy, hű de jó nem kell gumi, se bogyó mehet a menet.
Emiatt írtam, hogy azért ennek súlyos követkézmenyei lehetnek, ha valaki nem úgy alkalmazza. Ezért írtam a hozzászólást.
Elnézésedet kérem, ha ezzel megsértettelek vagy bántó volt, vagy kritikának érezted.
A tudatlanság nem ismer határokat.
Az alapoktól indulva kell a kérdést megválaszolni.
A mennyire biztonságos, mint egyeseknek a ""fő téma"", egyéni mérlegelés kérdése, ezt majd eldöntöti mindenki maga.
Ám a tény, a megszakításos kozosülés komoly kapcsolatot is képes szétverni.
Főleg nok gondolják, hogy ez jò a férfinek.
Persze, egyszer egy évben.
Miért?
Mert a hüvely melegében, egy csúszós, nedves közegben jut el a himvesző a csúcs közelébe, ahonnan kikerülve, valljuk be kézzel foghatóan befejező mozdulatokkal, vagy saját, vagy a partner részéről, egyszerűen az onanizálás lesz a vége.
Mindez lelkileg rosz, és mentálisan megterhelo a férfinek.
Ad - hoc ha kézzel csinálja magának az még jobb is, mert végig egyforma stimuláciot kapott a pénisz.
Az a no aki mindezzel akár tudatlanság, akár nárcisztikus egoizmus miatt nem törődik, ( csak nekem legyen jò) hibázik. Nagyot.
Tehát az alapkérdés feltehető, de egy évben egyszer.
Okos nő hagyja bent dolgozni a férfit, majd a háromnegyedétől vagy kézzel, vagy szájjal folytatja, elég időt adva a himveszőnek, hogy átlényegüljon az új ingerlési móddal.
A férfi szexusa pont olyan bonyolult mint a noé!
Egyszerű gyakorlati példa, szkeptikus nőknek :
Mielőtt orgazmusod van, kérd meg a partnered, hogy:
- Hagyja abba, amit cdinál, hozzád se érjen, majd te befejezed.
- Amit csinál, a csúcs felé közeledve teljesen váltsa át másra, pl. A himvesző után csak ujjak!
Garantálom, aki jol csinálja, az sose fog igy elmenni, és rögtön megérti a férfit.
Tehát az alapkérdés feltehető, csak okos nő ritkán teszi fel! :-)
Én megszoktam az elmúlt sok évben,h megszakításos módszer van. Jelzem nem vagyok csapodár.
Ehhez azért kell tapasztalat és szexuális kultúra,h a férfinek teljes orgazmuskontrollja legyen és ne legyen baj.
Ha nem punciba, akkor popsiba vagy 'arcraszájba' a kedvencem 😃
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!