Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A test természetes biológiai jelzéseiből tényleg lehet tudni hogy mikor "alkalmasabb" a test a teherbeesésre?
szerintem ne szórakozz ilyennel..
egy a biztos: fogamzásgátló!!rendesen szeded nem lehet gond!És nagyon kicsi már a hormontartalmuk!
Van ilyen oldal: [link]
Azonban NEM AJÁNLOM A MÓDSZERT FOGAMZÁSGÁTLÁSRA!!! Csak azok használhatják, akik már NAGYON JÓL, BEHATÓAN ISMERIK A SAJÁT TESTÜKET, és azok is csak közepes hatékonysággal. A hüvelyváladék vizsgálata (más néven Billings-módszer) segít meghatározni, hogy mikor a legtermékenyebb a nő, azaz segít a teherbeesésben.
De tudnod kell, hogy egy nő gyakorlatilag BÁRMIKOR TEHERBE ESHET, még a vérzése alatt is! Ha a belinkelt oldalt alaposan elolvasod, akkor erre is találsz ott példát, illetve magyarázatot. Nem kívánt terhesség ellen csak megfelelő, hatékony fogamzásgátlás véd meg, ez pedig a tabletta vagy a gumi.
VÉDEKEZZ!
u.i. én is nagyon vallásos vagyok, sőt, hívő keresztyén, de eszem ágába sem jutna így "védekezni", csak akkor, ha nem baj, ha becsúszik a baba.
www.communio.hu
itt jól le van írva! Én ezt használom kombinálva spermiciddel és megszakitással együtt és remekül beválik,nem kell tabi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!