Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előbb olvastam hogy aki terhes annak 4 tizeddel magasabb a test hője mint az átlag! Most mértem meg és 37.1 volt! Akkor most ez jelentheti azt hogy terhes vagyok?
Nekem mindig ennyi. Amúgy az átlag az pont azért átlag, mert senkinek sem annyi, hanem vagy magasabb, vagy alacsonyabb, de nincs messze tőle.
Amúgy meg akkor is magasabb a testhőmérsékleted, ha pl megjön, vagy megjönni készül, vagy ha kicsit fel vagy fázva, vagy ha kicsit be van gyulladva a torkod, vagy mittudomén...
Remélem azért nem nagyon komoly a kérdés. Ha kétségeid vannak, vegyél egy terhességi tesztet és kiderül az igazság...
én 0,7 fokról tudok.
Tehát ha 37,5 vagy, akkor vagy terhes (vagy influenzás)
Az inkább aggasztó,hogy nem jött meg,minthogy mekkora a hőd.Voltatok úgy együtt a barátoddal,hogy nem védekeztetek,vagy rosszul?
Ha 2 hete nincs meg,miért nem csináltál tesztet? Szedsz fogamzásgátlót?
6 éve.
késett már máskor is ezért nem vettem eddig tesztet
Itt mindenki eleve arra tippel, hogy nem akarsz terhes lenni.. De mi van, ha igen? :D
6 éve vannak együtt, végülis elképzelhető...
Amúgy meg vegyél tesztet, ez a hőmérős dolog az hülyeség. Mindenkinek más és nem lehet rá alapozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!