Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lejjebb csúszott 2-3-4 cm-vel az óvszer. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ciklusom 18.napján történt. A barátom beleélvezett az óvszerbe, és mikor kihúzta akkor vettük észre, hogy lejjebb csúszott. Lehet ebből baj? Köszönöm. 18/L2017. jan. 13. 23:24
11/15 A kérdező kommentje:
Rajta volt, ebben biztos vagyok! Emlékszem rá hogy utána még vagy 2 percig rajta volt (miután kivette.) és akkor sem "esett", vagy csúszott le róla. Köszönöm a választ!
2017. jan. 17. 15:29
12/15 anonim válasza:
8. válaszoló úgy lehetett terhes, hogy lejárt az óvszer szavija, esetleg kilyukadt aktus közben...de attól biztos nem, hogy lejjebb csúszott 1-2 cm-t :) nem folyt beléd, nem lesz baj, nyugi :) ha késik a menstruációd az stressz miatt lesz. én is volt, hogy nagyon féltem a terhességtől pedig nem kellett volna..olyan annyira, hogy már a stressztől voltak olyan tüneteim, mintha terhes lennék (pl. hányinger evés után, reggelente, sokszor kellett pisilnem) aztán már csak azt vettem észre hogy megjött:) ne aggódj!
13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is volt már ilyen! Nagyon szépen köszönöm, drága utolsó válaszoló! :)
2017. jan. 17. 22:13
14/15 A kérdező kommentje:
Megjöt!!:))) pár napig pecsételtek, meg fájógatott, de 4 nap késéssel végre megjött.
2017. jan. 26. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!