Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer mellé mit használhatok kiegészítésképp?
Nemrég vesztettem el a szüzességem (óvszerrel védekeztünk), de én szeretnék még valamit alkalmazni biztonságképp. Kétszer nekikezdtem a fogamzásgátlónak, de mindkétszer kihozott egy csúnya hüvelygombát, illetve híztam is tőlük, így a hormonos védekezésről lemondtam.
Ötletek?
18/L
Figyeld meg, mikor vannak a termékeny napok, és akkor még húzza is ki.
Ennél biztonságosabb az lesz, ha nem szexeltek. ;)
Vannak spermicid anyaggal bevont óvszerek, illetve gumival használható spermicid síkosítók. Ezek akkor mentik a helyzetet, ha kilyukad.
De ha nem vagy száraz (síkosítót is bevethettek) és jól húzzátok fel, nem szakad ki.
Foggal nyitni, szájjal felhúzni tilos! Kilyukadhat akkor is.
Én is a termékeny napokat figyelem, plusz néha szólok, hogy inkább kívülre élvezzen. De csak szexkapcsolatom van, így könnyebb pl. a napokkal sakkozni! :)
Esetleg mellékesként nézd meg a Pharmatex dolgokat. Magukban nem túl jók, de óvszer mellé megfelel!
Például Patentex Oval hüvelykúpot használhatsz.
Önmagában kevés, de kiegészítőnek alkalmas.
Semmit nem kell használni!
Az óvszer önmagában bőven elég.
Annak, hogy bárki megszakít bármit, annak én semmi értelmét nem látom, teljesen meg tudja ölni a nemi életet, az élvezetből nagyon sokat elvesz.
Ha meg különböző krémeket, kúpokat használsz, ha ennyire érzékeny vagy odalent, szinte garantált, hogy csípő-égő érzést fognak okozni, illetve több az óvszer anyagára is hatással lehet.
Amióta nemi életet élek, kb. 8 évet védekeztem végig és jelenleg is óvszerrel, soha egy sem szakadt ki és nem lettem nem kívántan terhes. Még akkor is több hónapig tartott, mire összejött a terhesség, mikor terveztük. Hidd el, hogy az egyik legmegbízhatóbb védekezési forma, ha megfelelően használják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!