Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S kiszakadt a gumi lehetek terhes?
Figyelt kérdés
sziasztok tegnap barátommal szexeltünk uj gumit próbátunk a durex feel intimatet ami extravékony és pózváltás után mikor tette be kiszakadt de ahogy kiszakadt egyből kivette előváladékot tartalmazhatott a menstruációm 2 napja múlt el . ugye nincs sok esélye hogy teherbe essek ?? Negatív kommenteket kérlek ne ígyis kicsit parázok még csak 2 hete kezdtem el a szexuális életet nemtudom ilyenkor mi van2016. dec. 27. 09:45
1/12 anonim válasza:
Nem ertem, hogy tud kiszakadni...nekem soha.
4/12 anonim válasza:
Kicsi az esélye, de azért lehetséges. Ne bízd a véletlenre, inkább kérj 72 órás tablettát, ha szabad tanácsolnom.
5/12 anonim válasza:
A durex kiszakadt? :O Mi csak azt használunk már több mint egy éve és sose szakadt még ki..
Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes vagy, de érdemes biztosra menni. 72 órás tabletta..
6/12 A kérdező kommentje:
Az a durexnek a legveknyabb ovszere .. ilyen szerencsetlen csak en lehetek 😭 koszonom a kommenteket azt a 72 órásat csak orvos irhat fel ha jol tudom ugye?
2016. dec. 27. 10:28
7/12 anonim válasza:
Igen Csak NŐGYÓGYÁSZ írhatja fel!!!
8/12 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye hogy teherbe ess,ha még el sem élvezett . A 72 órás tabletta nagyon durva hormon bomba,gondolom fiatal is vagy .
10/12 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom hogy hatalmas hormontartalmú és ha nincs rá szükség akkor nem venném be mert épp hogy beállt a menstruációm végre rendesen . 17 vagyok amúgy haa elmennék nődokihoz akkor ő vizsgálattal megtudja mondani e hogy teherbe ejtett vagy nem?vagy azt csak 2-3 héttel későb tesztel tudnám kideríteni?
2016. dec. 27. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!