Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a gumi. Most akkor terhes vagyok vagy sem?
Figyelt kérdés
Kiszakadt es utana kivartuk a 12 napot amikor is vettem tesztet es azt irta nem vagyok terhes. Par nap mulva megneztem ujra (egy ugyanolyan markajuval) es megint azt irta hogy nem vagyok az. Na most ehhez kepest mar egy hete meg kellett volna jonnie... jooo persze alapbol sincs beallva tul pontosra de azert ennyit nem szokott kesni.2016. nov. 1. 07:28
1/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy terhes vagy. Nem minden nő termékenyül meg gyorsan, vannak házaspárok akik évekig próbálkoznak azzal, hogy végre megtermékenyüljön a nő. Ugyanannyi esély van arra, hogy terhes vagy, mint arra hogy nem vagy az. Szerintem ha a teszt azt mutatta, hogy nem vagy az, akkor valószínűleg nem. Nekem is van, hogy több mint egy hetet késik. Szerintem egy kicsit várj még pár napot, aztán ha még mindig nincs havi jelzés, akkor menj orvoshoz, ő többet tud mondani, mint én meg a teszt.
2/5 anonim válasza:
lehet a stressztől is késik már
tesztelgess továbbra is
3/5 anonim válasza:
Ha kétszer is negatív lett, akkor szerintem nem lehetsz az. Ha máskor is késett már egy hetet, akkor pedig méginkább megnyugodhatsz. De azért vegyél még tesztet, ha nem jön meg.
4/5 anonim válasza:
Miért nem írattál fel esemény utáni tablettát? Egyébként ha 18 év alatt vagy még előfodulhat hogy nem állt be a menzid.
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt a kommentet most azoknak irnam akik epp ebben a cipoben jarnak es ezert keresgetnek a kerdesek kozott. Az en tortenetem sajnos negativan zarult, azaz terhessegmegszakitassal. Nagyon szepen kerek mindenkit aki hasonlo helyzetbe kerul hogy ne keslekedjen vagy gondolkodjon sokaig a 72 oras tablettan (hiszen lehet "hogy nem is lesz semmi") ugyanis az en helyzetem is megelozheto lett volna. Emellett nagyon sok orvossal beszeltem a tortentekrol es a valodi felvilagositast toluk kaptam ugyanis az ovszer lehet hogy ved a betegsegektol is, de a tabletta bizonytottan SOKKAL hatekonyabb a terhesseg elkeruleset illetoen. Szoval legyetek bolcsek es ne omoljatok ossze ha megis idaig "fajulna" a dolog, nem lesz semmi gond . :)
2017. márc. 1. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!