Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor könnyebb teherbe esni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor könnyebb teherbe esni? Menszi előtt vagy után?

Figyelt kérdés
Menszim elmúlása után szeretkeztem a barátommal és hatvannál kiszállós módszerrel. Már meg kellet volna jönnie. Lehetséges, hogy terhes lettem?
2010. máj. 5. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Olvass kicsit utána az eddigi kérdéseknél.

A kszállós módzser alig több a semminél, és bármelyik napon lehetsz terhes, még akkor is ha a mensesz ALATT vagytok együtt.

Egyébként én közvetlenül a mensesz utáni (azaz az 5.) napon lettem terhes - igaz, hogy nálunk nem volt igazán gond, csak meglepetés.

Vegyél egy tesztet, és ha netán negativ, akkor keress valami megbízható módszert ( a megszakítás és a naptármódszer kivételével) a védekezésre.

2010. máj. 5. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Menszi után főleg mert mire elmúlik már eltelt pár nap,a beléd került sperma meg jó pár napig életképes marad és megvárhatja benned a megérett petesejtet amikor is megtermékenyülhetsz!
2010. máj. 5. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges hát. Talán nem így kellene védekezni. Vagy ha már így "védekezel" tisztában kellene lenned a saját ciklusoddal. Miért nem szex előtt néztél utána ezeknek?

Őszintén kívánom, hogy ne legyél terhes, mert gondolom elvetetnéd.

Vegyél terhességi tesztet.

2010. máj. 5. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
menszi közt:D két héttel menszi után:D és az pont 2 hét a következőig is:D Kb ilyenkor a legkönnyebb, de nem mindig van így.
2010. máj. 6. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:

A menzesz első napjától két hét, nem a végétől...de mindegy.

Az is csak 28 napos ciklus esetén...

2010. máj. 6. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!