Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha megjött attól még lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megjött attól még lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szoval az történt hogy együt voltam egy fiuval.Elöször óvszerrel védekeztünk de késöbb még 3X egymásnak estünk.Nem ment el bennem egyszer sem.5 nap mulva kellet volna megjönnie de 2 napra rá megjött de alig véreztem és csak 2 napig volt meg,aztán elmult.Lehet hogy azért volt mert nemrég beteg voltam és napokig nem ettem, és erős gyógyszereket szedtem?
2010. máj. 5. 00:38
 1/5 anonim ***** válasza:
esetleg, de nagyon kicsi a valószínűsége ,és a betegség is belejátszik az tuti
2010. máj. 5. 01:05
 2/5 anonim válasza:
Szerinted?
2010. máj. 5. 01:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Elsönek köszi:)
2010. máj. 5. 01:22
 4/5 anonim ***** válasza:

ha megjött nem valószínű, hogy terhes vagy

egy teszt választ adhat

igen, a gyógyszerek és a betegség okozhatták a pár napi sietséget

2010. máj. 5. 02:16
 5/5 anonim válasza:

attol mert megjött lehetsz terhes ,de h ha nem hiszed neten nézz utána jobban !!!!! :)

Amugy egy terhességi tetsz tényleg mindent eldöntene

byby

2010. máj. 6. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!