Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnak fel fogamzásgátlót ha nincs itt bejelentett lakcímem?
Pesten lakunk de másik városba szól a lakcímkártyám. Így is elmehetek valamelyik kórház nőgyógyászatára?
Még sosem szedtem ilyet. Olvastam a Dienelle tabiról jókat írtak róla. Választhatom ezt vagy az orvos fog választani illetve adni valamilyet?
Az orvos dönti el hogy milyet ír fel neked, nem lehet válogatni.
Szerintem felírják. Bár én magánorvosnál voltam, és ott is kértek lakcímet de nem befolyásolt semmit hogy melyik városban lakok. A kórházban nem tudom hogy megy.
Köszi a válaszokat. Itt Pesten egy jobb fajta magán nődokinál mennyibe kerül egy vizsgálat + gyógyszer írás? Utána ha csak gyógyszer kell azért mennyit kell fizetni?
Melyik orvos jó?
Én nem Pesten lakok. Megyeszékhelyen irattam ès ott 11 ezer Ft volt egy sima gyógyszer feliratás plusz egy hasi ultrahang. Ha van rákszűrés akkor drágább valamennyivel. A gyógyszer pedig 6000 körül volt.
Szerintem máshol is kb ennyi az ár.
(Első válaszoló voltam)
Zuglóban 12ezer volt tavaly a vizsgálat magánba: ebben benne van a rákszűrés (máshol ez + 6000 és a vizsgálat 7-8ezer), UH és gyógyszerfelírás. Később csak a felírás 1500. Azóta vidékre jöttünk, de itt olcsóbb a magán, 8ezerbe minden benne van, viszont ez egy kontrollnál is ennyi, ha csak beszélni akar vele az ember.. 1000 a feliratás, cserébe viszont nincs időpont, érkezési sorrendes... Így tb-sre váltottam, évente egyszer bőven megfelel és felírni is 3 havonta.
A gyógyszer (tabletta) nekem eddig 7-8ezer között volt, patikától függően, most hüvelygyűrűm van, 10-12ezer között van a 3 havi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!