Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nagyobb lett a mellük a fogamzásgátlótól azok mennyi idő után tapasztalták ezt a mellélhatást?
Akkor látom van akinek pozitív, van akinek meg negatív tapasztalata van ezzel.
Nekem mióta szedem azóta feszülő érzés van a mellemben. Nem tudom hogy emiatt vagy nem. Mèg most szedem az első levelet.
Nekem kb semmi nem volt a tabi előtt... De tényleg. Elkezdtem szedni, és sajnos nem csak a melleim, hanem mindenem nőtt... Fél év alatt plusz 14 kiló jött rám...
Amúgy D-s lettem az A-ról...
Nem egyszerű velük. Váltottam tabit, azóta a pocim és a popsim lejjebb ment, de a csíkok látszanak. A cici maradt.
De még mindig sok a plusz. Amúgy én csak a méretváltozáson vettem észre. Nekem nem fájt meg semmi ilyesmi.
#13-as válaszoló! Sajnálom hogy ennyit híztál tőle :( én is elég vékony vagyok, kicsit félek a hízástól.
Megkérdezhetem melyik fogamzásgátló volt amitől ennyit híztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!