Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nagyobb lett a mellük a fogamzásgátlótól azok mennyi idő után tapasztalták ezt a mellélhatást?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 23:02
2/15 anonim válasza:
Ér, ha a szuléstől, szoptatástól lett nagyobb, vagy ez undorító?
3/15 A kérdező kommentje:
*mellékhatást (bocsi elírtam a telefonon)
#2: miért lenne undorító? Csak én a gyógyszerre vagyok kíváncsi.
2016. dec. 27. 23:06
4/15 A kérdező kommentje:
#2: mindkettőtöknek zöldet adtam, nem én pontoztalak le...
2016. dec. 27. 23:43
6/15 anonim válasza:
A 2. hónap környékén lett egy állandó feszülő fájdalom, kb 1 hónapig érzékeny volt. Nőtt egy méretet, a fájdalom megszűnt és ennyi.
7/15 anonim válasza:
Nekem sajnos eddig még nem nőtt. Symicia-t szedek.
8/15 anonim válasza:
miért mekkora az alap mell méreted?hogy növelni akarod
9/15 A kérdező kommentje:
Nem feltètlenül szeretném növelni. Csak kíváncsiság miatt írtam ki.
Ment a zöld mindenkinek!
2016. dec. 31. 11:37
10/15 anonim válasza:
Alapból nem volt kicsi mellem, de nőt a tabitól is. Azt nem tudom mennyi idő alatt nem nézegettem :D Már nem szedem, de nem ment össze, ugyanúgy C kosaras mint amikor szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!