Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet a fogamzásgátlotól? (Lent)
Én 8 éve védekezek hormonálisan, 7 évig tablettát szedtem (2fajtát) és több mint 1 éve már Nuvaring hüvelygyűrűt használok. Nekem az egyik tablettánál (6évig Diane 35 volt, 1évig Belara) nagyon durva hüvelyszárazság jelentkezett de szépen lassan alakult ki, az első hónapban csak visszaesett, utána fokozatosan lett szárazabb (közben a hajam és a körmöm is kiszáradt, tört, 5.hónapra már durva volt) és már az elejétől alig volt orgazmusom, vagyis vagy nagyon nehezen vagy csak ilyen futó, remélem érted :D bármit csinálhatott velem a párom, még magamnak se volt ugyanolyan, aztán le is nullázta a libidómat... A nőgyógyász lecserélte, mert még 3 hónapot adott neki, hátha csak a tél...
Várd meg a 3 hónapot ,addig sokminden történik azért, ha addigra is ilyen pl a 3. levél közepénél se múlt el, akkor szólj a dokinak hogy nem jó ez így!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!