Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy beszéljem meg a párommal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljem meg a párommal, hogy fizesse a fogamzásgátlóm felét?

Figyelt kérdés
Egyszer már felajánlotta,de visszautasítottam.Általában van pénzem,de előfordulhat hogy kicsit szűkösen leszek,és mégis szükségem lenne a támogatására. Én még tanulok,ő már dolgozik.
2016. dec. 23. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen természetes, hogy kisegít, főleg ha egyszer már felajánlotta. Kérd meg nyugodtan.
2016. dec. 23. 21:48
 2/3 Joe.38 ***** válasza:
Kérd meg szóban. Legfeljebb azt mondja ne szedd! Ne költs rá! Inkább popiszex. Az ingyen van. Természetes és biztonságos fogamzás gátlás gyógyszer mellékhatások elő se fordulnak.
2016. dec. 25. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd azt neki, h azzal egyutt sokkal magabiztosabb es odaadobb lennel az agyban, de szukseged lenne arra, hogy beleadjon nemi penzt, mert meg nem dolgozol. Amugy meg szerintrm nyugodtan elmondhatod neki tok egyszeruen is, biztos megprobal besegiteni majd, elvegre ez az o erdeke is.
2016. dec. 25. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!