Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Yasminelle tablettat mar tobb mint 4honapja szedem, de most epp elfogyott, es mivel kulfoldon tartozkodom, itt nem talaltam. Van vmilyen mas falyta tabletta amivel helyettesiteni lehetne?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudtam elerni a nogyogyaszomat otthon...es most kene elkezdenem.
Itt a patikaban a Yasmine tablettat ajanlottak, de ahogy olvastam a neten, eleg rossz hirneve van es nem merem megvenni. Nem ismertek vmilyen mas alacsony hormontartalmu fogamzasgatlot amit a Yasminelle utan lehet szedni?
kosziii xx
2010. máj. 2. 14:44
1/3 anonim válasza:
PróbálLY más faLYtáLYút ki .HiLYába híLYtad a dokid,hogy miJen heJettesítené?Nem aLYánlott semmiJent. az nem LYó.
2/3 anonim válasza:
Ha azt ajánlották azt vedd meg!Sok gyógyszerről van rossz tapasztalat, de az mind csak egyéni, mkinél más!Ha most nem kezded el szedni ki kell hagynod akár 2-3 hónapot is, de lehet h csak ezt az egyet, inkbáb vedd meg a másikat
3/3 anonim válasza:
Inkább vedd elő a Yasminelle betegtájékoztatóját és nézd meg a hatóanyagát (0,020 milligramm etinilösztradiol, 3 milligramm drospirenon). Utána kelj fel, menj el egy orvoshoz, és mond meg, hogy ilyen hatóanyagú gyógyszert szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!