Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yasminelle fogamzásgátlót használok! Az utolsó tabletta későn kerül majd bevételre. Mi történhet?
Az történt, hogy a csomagban levő utolsó darab tablettát a megszokott időhöz képest csak 36-38 óra elteltével áll módomban bevenni. Egyébként pedig, több mint egy éve rendszeresen szedem. Mik lehetnek a következményei, ha kések vele ennyi időt?
Komolytalan válaszadók kíméljenek!!!
Ha a tabi egyfázisú (minden tabletta ugyanolyan), akkor inkább ne vedd be az utolsót. Attól még ugyanolyan védett leszel, csak 1 nappal előbb megjön.
Ha többfázisú a tabi, akkor nem tudom, olyat nem szedtem.
Akkor azt az utolsó tablettát nem kell bevenni. Ugyanúgy 7 nap gyógyszerszünet, és így 1 nappal hamarabb kell kezdeni a következő levelet. Ezt írja a tájékoztató is, és én tapasztaltam is, nem lett semmi baj.
Ha már bevetted, akkor nem tudok tanácsot adni, de valószínűleg nem olyan nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!