Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yasminelle fogamzásgátló tabletta szedése során kialakult tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 15:22
1/7 anonim válasza:
szia!Nekem hízás,bőrbajok(ekcéma),libidócsökkenés... már 2.hónapja nem szedem és ezek mind elmúltak. De ne ez alapján dönts,mert tudod mindenkinek a szervezete másként reagál a különböző tablettákra.Én szedtem már jópár fajtát,és volt amelyik bevált, aztán szünet után mikor úrja elkezdtem szedni már voltak mellékhatások(pl gracielnél)...
2/7 anonim válasza:
1 hónapig menstruáltam :S a libidóm viszont nőtt :D elég rendesen :D de fájt a fejem sokáig, nagyon legyengültem, fogytam egy csomót, holott amúgy is nagyon sovány vagyok, de a mellem nőtt :)
3/7 anonim válasza:
nőt a mellem , így lettek növési csíkjaim:/ illetve a hajam elég durván hullik
4/7 A kérdező kommentje:
én 2hónapja szedem, de nekem akora étvágyam lett tőle hogy csak na..a hjam nagyon elkezdett hullani.kiváncs voltam hogy ez normális-e..
2011. jún. 16. 18:05
5/7 anonim válasza:
Semmilyen mellékhatás nem normális.
Barátnőmnek pl. a libidója csökkent le ettől a tabitól nullára.
6/7 anonim válasza:
nekem is nőtt az étvágyam 3. voltam
7/7 anonim válasza:
nekem bevált, csak fájt tőle a fejem.. és nem szedhetem tovabb :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!