Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért feszül a méhem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért feszül a méhem?

Figyelt kérdés

Na az a problémám, hogy menzesz után 2 nappal szeretkeztunk, kiszakadt, be kellett vennem 72 órásat, 12 órára a szeretkezésre vettem be, 5 napra rá megjött, barnás vérzés mely mára tiszta vér lett, mely nem olyan erős, de azért megvan, erre ma 7 napra a tabletta bevevésére, és 2 napra arra h megjött a tabitól feszül a méhem mint állat! ugye nem vagyok terhes?

ugye értitek?

köszi minden segitséget, és választ!

2010. máj. 1. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tesztet.
2010. máj. 1. 21:45
 2/11 A kérdező kommentje:
már vettem, és sztem a jelenlegi véres pisimből nem igen tudna mit mutatni a teszt, meg kell várnom mig elmulik és utána rögtön csinálom a tesztet.
2010. máj. 1. 21:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Hülye vagy, nem terhes. Amúgy milyen tabletta? Szedtél fogamzásgátlót, és rányomtál egy 72 órásat? Vagy mi van?
 4/11 A kérdező kommentje:
de amugy köszönöm a bő választ!!!!
 5/11 anonim ***** válasza:
vééééres pisi???? Biztos, h a méhed feszül??? Nem a húgyhólyagod fáj, mert felfáztál?
2010. máj. 1. 21:48
 6/11 A kérdező kommentje:
nem szedtem fogamzásgátlót.
2010. máj. 1. 21:48
 7/11 A kérdező kommentje:
véres pisi mert jelenleg menstrálok...
2010. máj. 1. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyrészt a mostani vizeletben igy vagy vannak terhességi hormonok, vagy sem, tehát a vérzés nem befolyásolná, de egyrészt a 72 órás jól összezavarja a hirmonrendszert, igy ettöl is lehetnek a panaszaid, másrészt meg van egy nagyon kicsi esély a terhességre is. A legjobb, ha elmégy egy orvoshoz, mert ott többet tudnak mondani arról, hogy mi van veled.
2010. máj. 1. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Te figyu, ha csak menstruálsz, akkor lehet véres a pisid? Csak mert ugye az nem ugyanonnan jön. Jó, OK, sosem kérdezgettem az eddigi barátnőim, h lehet-e tiszta pisit venni, ha ott folyik a vér, de azt gondolnám, h lehet. Tévedek? :)
2010. máj. 1. 21:56
 10/11 A kérdező kommentje:

jó hagyjuk hülyén fogalmaztam...

akkor nem véres pisi hanem menstruácios vérrel összekeveredett pisi!

2010. máj. 1. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!