Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes+ 4 napos terhes...

20 hetes+ 4 napos terhes vagyok. Nagyon feszül a méhem (kicsit kellemetlen). Ez normális?

Figyelt kérdés

3 napja éjszaka arra ébredek, ha oldalt fekszem fáj a hasam. nem vészes, csak kellemetlen (max 5 percig tart). Ha háton fekszem akkor nincs semmi.Ma reggel óta nagyon feszül a hasam még ilyet nem is csinált. kicsit izgulok emiatt.Idáig 2x éreztem, hogy megkeményedett.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2010. júl. 5. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Ne aggodj , ha elmulik akkor nincs baj, hisz nőnie kell a méhednek ahogy a babád is nő:)

Lesz ez még rosszabb is.

Ha sokat keményedsz azért keresd fel a dokidat, ő ír fel gyógyszert keményedésre.

Jó babavárást!

31 hetes km

2010. júl. 5. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a keményedésre a Magne B6 bevállt. Doki javasolta. A mellfeszülés, azaz fájdalom nálam a 19. héten kezdődött és majd leszakad a bimbóm. Sztem ez normális.
2010. júl. 5. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! ez teljesen normális, nekem a 20.hét környéke végig így telt, nagyon feszült a hasam, a bőröm is főleg a köldököm körüli részen. Nincs semmi baj, csak ilyenkor megszokott ugrani a pociméret és ez ilyen érzéssel jár :-) figyeld meg 1 hét múlva mennyivel nagyobb lesz a pocid :-)

Boldog Babavárást!

26h km

2010. júl. 5. 09:53
 4/4 anonim ***** válasza:

A 20. héten én is azt mondtam, hogy eddig várandós voltam, de most már terhesnek érzem magam. Nagyot nőtt a pocakom, olyan volt este mintha egy kis téglát kellett volna áttennem egyik oldalról a másikra, ha átfordultam. Feszült, húzott... Viszont egy-két hét eltelt és sokkal jobb lett.

Most meg úgy alszom, mint a bunda. :)

27 hetes pocis

2010. júl. 5. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!