Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem lehetek terhes? Elkaptam egy virust, nem marad bennem a gyogyszer.
Tehát, ez az első hetem a gyóyszerszünet után (már négy éve szedem) és tegnap előtt voltam együtt védekezés nélkül a párommal, viszont nem ment el bennem. Tegnap estére elkaptam egy vírust, a gyógyszert hiába vettem be, kihánytam..amikor pótoltam másikkal mert jobban lettem, hasmenésem volt,másfél órára rá és utána folyamatosan.
Kétségbe vagyok esve, tudom, hogy az első hét a legkritikusabb, és hogy ilyenkor visszafelé is lehetséges teherbeesés..mást nem tudok tenni azon kívül, hogy várok, ugye?
Köszönöm!
Visszamenőleg nem nagyon szokott gond lenni, az 1. tabletta azért még benned maradt, az is javít a helyzeten!
Az előttem szólónak üzenném, hogy ne kergessen tévképzeteket, ha 10 éve szedné, akkor is terhes lehet 1 kihagyott szem miatt is!
Viszont amíg rendbe nem jössz és egy teljes levelet jól nem szedtél be, addig gumit is használjatok!
Az orvost hívd fel ilyen esetekben, hátha meg tud nyugtatni, mégiscsak többet lát a témában, mint mi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!