Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye?
Ez sajnos lutri, mert ha nem folytatod a szedést a 8.napon akkor már azt megelőző szünetben sem vagy védett és nem lehet tudni, van akinek egyből helyreáll a hormonháztartása és van akinek nem, de a mai alacsony hormontartalmú tablettáknál elég gyors a kiürülés, azért okozhat nagy gondot már egy kihagyott szem is. Akkor most már két hete nem szeded.
Marad az imádkozás és 2 hét múlva tesztelj, én nem kezdeném el újra addig, amíg meg nem győződök arról, hogy nem vagyok terhes! Ráadásul most már meg kell várod a következő vérzésed, hogy újra el tudd kezdeni az első napon.
Függ attól, hogy vannak-e érett petesejtjeid. A párodnak milyen a hímivar sejtjei az életképessége. Milyen a szervezeted hormonháztartása.
Mennyi az esély? Fogalmam sincs. Meddőségi klinikákon vannak jó dokik. Ott sok pénzért és pár nap, hét alatt megmondják, hogy mekkora eséllyel eshettél teherbe, vagy sem.
Mit tegyél? Pár hét múlva vegyél terhességi tesztet.
Én 2.5 évig szedtem fogamzásgátlót, most januárban hagytam abba. Az orvosom azt javasolta, hogy FOKOZOTT ELŐVIGYÁZATOSSÁGGAL védekezzünk a párommal, ugyanis ilyenkor extrán termékeny a női szervezet.
Marad az imádkozás...
Mellesleg nem értem miért nem húztatok gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!