Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ekkor már belém élvezhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkor már belém élvezhet?

Figyelt kérdés

Elfelejtettem bevenni a gyógyszeremet még az első héten(kicsúsztam a 12órából),így egész hónapban gumival védekeztünk.Már megjött,hnap lesz az utolsó nap.

Ekkor már belém élvezhet a barátom?Tehát nem lesz belőle baj?Tudom,hogy a gógyszer véd a 7napos szünetben is..de védett vagyok akkor is,ha ilyen történt,hogy késéssel vettem be a gyógyszerem és megjött,de még nem kezdtem el az új levelet.Egyébként 2 hónapja szedem és hétfőn kezdem a 3.levelet.

2010. ápr. 30. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem mostmár nem lesz gond.legalábbis nálunk nem volt.
2010. ápr. 30. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Nos, van az a betegtájékoztatónak nevezett könyvecske. Abban pontosan le van írva minden. Mi itt nem tudunk válaszolni, mert még azt sem írtad meg, h milyen gyógyszert szedsz. Általánosságban valszeg azt fogod találni, hogy ha az első héten kimaradt, akkor 1 hét gumi, utána védett vagy.

Mond neked valamit az, hogy Read The Fucking Manual?

2010. ápr. 30. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
utolsónak:nem mindig van benne minden a betegtájékoztatóban minden amire az ember kíváncsi.te még nem jártál így?
2010. ápr. 30. 20:05
 4/9 A kérdező kommentje:

3.válaszoló...ha elolvastad a kérdést láthatod,hogy azt írtam...h elfelejtettem bevenni a gyógyszert,így eész hónapban védekeztünk-.- mert elolvastam a betegtájékozató nevű könyvecskét.És most meg van és nem vagyok terhes.. holnap már nem lesz meg...és a kérdésem az volt,hogy hnap már belém élvezhet a barátom(még 7napos szünet van)...vagy még a gyógyszerrel való késésem bajt okozhat annak ellenére hogy már megjött..?

a normális válaszokat köszönöm!

2010. ápr. 30. 20:13
 5/9 A kérdező kommentje:
20:03-ak ment az előző komment.
2010. ápr. 30. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Kedves looser. Ha tényleg elolvastad a betegtájékoztatót, akkor abban megtalálod azt, h mikortól élvezhet beléd a pasid. Ha ennek ellenére itt kérdezgetsz minket, akkor legalább azt áruld már el, hogy mi a szart szedsz, jó? Én majd megkeresem neked az ide vágó részt. Különben meg ne legyél kiakadva, mert te vagy a hülye, ha nem tudod eldönteni, hogy védett vagy-e. Amúgy az vagy, betegtájékoztató nélkül is 1értelmű mindenkinek... rajtad kívül.
2010. ápr. 30. 20:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Volinát szedek,már az első naptól véd...Tudom képzeld el,hogy a 7 napos szünetben is véd.Láttam azt is,hogy ha az első héten hagyok ki egy szemet,akkor védekeznem kell egy jóideg...És én védekeztem is te nagyon okos!És megjött!Csak kíváncsi voltam!Nem tudom minek oszod az észt,ha még a kérdésem sem fogtad fel.Tudom,hogy már kialakult a védelem,mivel két hónapja szedem!!De kihagytam egy szemet,ami csökkenti a hatását.

köszönöm a nagyon kedves segítő válaszaidat,igazán sokat segítessz azzal,ha egyből belekötsz vkibe,aki már csak kérdez vmit,nem tudom az ilyen minek válaszol.

2010. ápr. 30. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
jajj, ne veszekedjetek már. ha biztosra akarsz menni, akkor a következő levél 1. tabija után már beléd is élvezhet akár.
2010. ápr. 30. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:
pukiztam
2010. ápr. 30. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!