Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém élvezhet a pasim, ha már kiszedtem egy 21drb-os tabit?
Figyelt kérdés
Azóta vérzek,amióta bevettem az első tabit.Doki azt mondta,hogy ez normális,mivel elösször szedek fogamzasgátlós és a szervezetemnek meg kell szokni.Azóta nem is szexeltünk,mivel piros volt és még van is.De csak ugy nagyon kicsi mennyiségben,de már nem birjuk.Szoval már nyugodtan belém engedheti?2011. márc. 19. 14:22
1/7 anonim válasza:
És a betegtájékoztató mit ír, mikortól véd a tabletta?
2/7 A kérdező kommentje:
Hát az van rajta,hogy már első naptól kellene neki védeni,de ez nincs bebizonyitva,mivel szerintem senki sem rizikózik,ha nem akar babát.
2011. márc. 19. 14:29
3/7 anonim válasza:
Ha három hete vérzel,inkább menj vissza az orvoshoz,és ne csináljatok semmit.
4/7 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál tegnap,azt mondta ez normális az első 3 hónapban...Mivel a szervezetemnek meg kell szokni.
2011. márc. 19. 14:31
5/7 anonim válasza:
"Hát az van rajta,hogy már első naptól kellene neki védeni,de ez nincs bebizonyitva,mivel szerintem senki sem rizikózik,ha nem akar babát."
Jam, a gyógyszergyártó azért írja rá, hogy aztán nevethessenek a sok teherbe esett nőn. Érted, ott ülnek a laborban és visítva röhögnek és azt mesélgetik egymásnak, hány nemkívánt terhességet intéztek el a mai betegtájékoztatóval.
6/7 anonim válasza:
sztem várd meg a következő levelet, onnantól kezdve már tuti véd..
7/7 anonim válasza:
Az van ráírva, hogy első naptól véd? Akkor az első naptól véd. Az enyémre is ez van írva, és elhittem, és nem lettem terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!