Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kiszakadt a gumink, belémment...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszakadt a gumink, belémment rendesen. Rá 3 napra megjött. Ha vérzek attól még nem biztos, hogy nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:

de... attól még lehetsz terhes

ha elmúlik akkor csinálj tesztet az aktus után 2 héttel

nem értem miért nem lehetett bevenni egy 72órásat

2010. ápr. 30. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól még nem biztos, bár kevés az esélye. Szerintem csinálj tesztet.
2010. ápr. 30. 12:00
 3/8 A kérdező kommentje:
azért mert 26 évesen nem fogom elvetetni..de köszi a választ,teszt lesz az a biztos.
2010. ápr. 30. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha megjött, nagyon kicsi az esély, hogy terhes vagy, de ismerek olyat, akinek a terhessége alatt végig megjött rendszeresen, úgyhogy biztos ami biztos, tesztelj egyet!
2010. ápr. 30. 12:06
 5/8 A kérdező kommentje:
érdekes..:)és a baba egészséges lett?
2010. ápr. 30. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehetsz attól még terhes....

Ne haragudj, de hadd kérdezzem meg: hogy szakadt ki a gumi?

Mit csináltatok?

Nekem még a büdös élebe nem szakadt ki egyszer sem gumi....

2010. ápr. 30. 13:13
 7/8 anonim válasza:
Január végén történt Velünk méghozzá Durex select -tel Tudjátok néha a hölgy nem nedvesedik be, és ha sokáig erőltetitek a dolgot bizony kiszakad, mikor kiszállsz csak akkor veszed észre hogy bele élveztél,Tehát az óvszer nem teljes biztonság, a vastag és nagy méretben az ember nem érez semmit , a vékony viszont hamarabb szakad,a tanácsom hogy óvszerrel is kell néha asikosító, de csak vizesbázisú, és akkor nem fordul elő ilyen
2010. ápr. 30. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
12:06 vagyok, igen, egészséges volt a baba, már nagy, nemsokára ő is anya lesz :)
2010. ápr. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!