Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat így a fogamzásgátló?
Körülbelül egy hete írt fel nekem a háziorvosom egy 3x1 gyógyszert vashiányra és vérszegénységre. Ebben a hónapban szerettem volna elkezdeni a fogamzásgátlót, amit ugye a menstr. első napján kell bevenni.
Az első két napom olyan volt, hogy igazándiból csak ilyen pecsételős erősségű volt a folyás, most így a harmadik napon erős igazán, de az előző napokban is görcsöltem, ahogy általánosan.
a kérdésem az lenne felétek, hogy hat-e így a fogamzásgátló rendesen?
értem, köszönöm! Csak hogy szerintetek amikor bevettem, az számított-e az első napnak?
Mert nem tudom úgy hat-e, ha mondjuk előbb veszem be, mint az első nap.
Értelek most már, köszi :) Mirabella tablettát szedek, és úgy tudom, hogy ha menstruáció 2.-5. napján veszem be, akkor még egy hétig kell mellette egyéb módon védekezni.
De akkor probléma, vagy nem kívánt terhesség nem merülhet fel, ha a magyarázat részben leírtak szerint vettem be az elsőt? Ha egy hét után kezdem el mondjuk óvszer nélkül a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!