Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két gyerek után, ha már 95%, hogy nem akarok többet,35 évesen melyik fajta fogamzásgátló módszer lehet a legjobb?
Az elköttetés feltétele 3gyerek és/vagy betöltött 40év. Úgyhogy ez kiesik.
Hormonmentes lehetőség: spirál. (én ezt használom 8éve,nekem bevált)
A többi hormonmentes szert nem találom megbízhatónak. Hormonos fogamzásgátlót szedtem szülés előtt 14évig azzal sem volt problémám.
Mindenképpen hallgasd meg a nőgyógyászod.
Spirál vagy fogamzásgátló még 4-5 évig, addig eldől, hogy lesz-e még kedvetek újra babázni. Ha nem, akkor elkötés, és nem kell többé aggódni, hogy baleset történik.
Lehet változtatni a módszereken, nem kell egynél letagadni.
31 évesen egy sima szülés után a második terhességemkor megbeszéltem a dokimmal, hogy ha császárra kerülne sor, akkor szeretném, ha elkötne, mert fogamzásgátlót nem szedhetek, gyereket meg már tuti, hogy nem akarunk a férjemmel. Megkérdezte, hogy biztos-e a döntésem és szülés előtt aláíratta velem a papírokat.
Se császár, se három gyerek nem volt.
Végül a műtőben természetes úton megszületett a babulink, így nem élt a papír. Viszont azt mondta, hogy ha gondolom, bármikor megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!