Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm lehet terhes?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm lehet terhes? Bővebben lentebb.

Figyelt kérdés
Nos az egész úgy kezdődik hogy a barátnőm szűz és hát próbáltuk már csinálni, természetesen óvszerrel, viszont akkor nem sikerült és nem azért mert baj lett volna a "pisztollyal" :-). bár nem is ez a lényeg..mivel hozzáértem viszont gumi is volt rajtam, így előváladék ez úton tuti hogy nem juthatott be,mivel nem volt kiszakadva. viszont ujjal jártam bent, szépen kifejezve magamat :-) viszont figyeltem arra hogy véletlenül se kerüljön semmi se a kezemre, nem nyúlnék úgy hozzá a barátnőmhöz. ami a baj, hogy már 21 és 23.a között meg kellett volna neki jönnie,szóval mi van akkor ha mégis jutott be előváladék?bár még mindig esélytelennek tartom, de tételezzük fel. ha nagyon szigorú vagyok és 21.étől számolom akkor már 9. napja késik!!mi lehet ennek az oka? lehetséges az hogy terhes lett?mondjuk azt is hozzá kell tennem hogy 1 hete meg van fázva.előjelként pedig csak szúr a melle mint amikor meg szokott neki jönni rendesen.de akkor a hasa is szokott fájni..de most az sem.eddig max 2-3 napot késett neki.azt hiszem minden információt leírtam. nagyon érdekelne a véleményetek. a normális válaszokat pedig előre is köszönöm.
2010. ápr. 29. 11:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szinte kizárt a terhesség!!Az ujjaddal ha már levegőre viszed a fickóidat,elpusztulnak.

Valszeg a betegségtől késik a bnődnek,de ezer meg egy más is lehet!

Szóval nyugi!

2010. ápr. 29. 11:18
 2/17 anonim ***** válasza:
hát figyi, ha tényleg figyelték rá hogy semmi ne kerüljön be, akkor biztos nem az...
2010. ápr. 29. 11:18
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
hány éves vagy fiam? nem tudtad hogy a spermák szabad levegőn elpusztulnak? járj több bioszra vagy ne szexelj csak nézz mesét! és a barátnődnek valószínűleg a megfázás miatt késik.
2010. ápr. 29. 11:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szokott olyan lenni hogy ha egy lány még szűz - akkor addig egy bizonyos fokig ugye beáll a menstruáció maga maga rendszeressége.

De most elkezdte a szexuális életet és ez a rendszer felborult - szerintem nincs miért aggódnod. Én exemnek 1 hónapot csúszott csak azért mert elkezdtük anno a sexuális életünket.

Szinte csak 0.001% az esély a terhességre :) Nyugi, lazíts.

Ha 1-2 hét múlva se jönne meg - teszteljetek vagy 2.t az a biztos

22F

2010. ápr. 29. 11:21
 5/17 anonim ***** válasza:
11:21-nek igaza van! Nekem is sokat késett az első együttlétek után! Mert iylenkor ismét be kell állnia a menstruációnak! Ha pedig még is annyira nagyon aggódtok de szerintem titu hogy nem terhes akkor végezzetek egy tesztet!
2010. ápr. 29. 11:30
 6/17 A kérdező kommentje:
nem az első volt!! :-) ezért meglepő!! :-) de úgy látom mindig van olyan dolog amit ki lehet hagyni az ilyen írásokból..hát ez is olyan volt! :-) akkor ez 1 kis kiegészítés!
2010. ápr. 29. 11:53
 7/17 A kérdező kommentje:
lassan 1,5 éve együtt vagyunk!
2010. ápr. 29. 11:56
 8/17 anonim ***** válasza:
ez vicces, mindig sex után késik a menzesz :D
2010. ápr. 29. 11:57
 9/17 anonim ***** válasza:
48%

azt írtad hogy a barátnőd szűz volt! az nem lényeg hogy mióta vagytok együtt akkor inkább azt kérdezem most voltatok elősször együtt agyis most szexeltetek elősször?

mert ha igen tehát a barátnőd szűz volt! akkor utánna késni szokott a menstruáció! én is mikor lefeküdtem elősször a párommal és abban a hónapban késett! és ez mindenkivel így van!nem tudom hogy ezen mit nem lehet érteni

2010. ápr. 29. 12:03
 10/17 A kérdező kommentje:
mint írtam előtte...nem voltunk úgy együtt...me nem jött össze. leírtam mindent h h történt.
2010. ápr. 29. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!