Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szabad egy óvszert többször használni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 22:42
1/13 anonim válasza:
Hogy hogy miért? Ki akarod mosni utána vagy hogy érted h többször használni?
3/13 anonim válasza:
Mert miután jól átmostad nem marad rajta sikosító és a gumi meg tapadna a punci falához.
4/13 RRR válasza:
mert 1 menetre tervezték biztonságosra....
használj lufit, olcsó,többször is jó:XDDDD
5/13 anonim válasza:
#4 Ne írj ilyeneket, még a végén el is hiszi a kérdező :D
6/13 anonim válasza:
Én a papírporzsákon gondolkoztam. Ha kiürítem, utána még fér bele. Amíg nem rongyolódik nagyon össze, addig nem ég le a porszívó motorja. Talán 2-3 ürítést is kibír. De nem próbáltam még, hátha nem. Meg amúgy is, száll a por mindenfele, amikor kiürítem.
7/13 A kérdező kommentje:
elméleti kérdés. nem ostoba vagyok hanem szkeptikus.
felnőtt és iskolázott ember vagyok. nincs hülye kérdés csak hülye aki nem kérdez.
nem szörnyülködni kell, hanem gondolkozni.
3. a punci szerinted nem síkos? és van síkosító is ám pluszban.
mikroszakdások?
spermicid hiány?
dehát van azzal és nélküle is óvszer.
2016. nov. 7. 23:18
8/13 A kérdező kommentje:
és mi van ha nem megy el benne a használója?
ha lekókad élvezés nélkül akkor lehúz és kuka?
2016. nov. 7. 23:20
9/13 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem szabad? Nyugodtan használd akárhányszor csak minden menet után forditsd ki!
10/13 anonim válasza:
Akárhányszor szabad használni, csak a második használattól kezdve már nem biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!