Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Okkal félek? Hogyan nyugodhatn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okkal félek? Hogyan nyugodhatnék le?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, de most van egy komoly barátom, akivel pár hónapon belül megtennénk a dolgot. Nagy a harmónia közöttünk, mindig tudjuk mit és hogyan szeretne a másik, és szeretjük egymást. Bízom benne, teljesen. Megbeszéltük, hogy nem fogok gyógyszert szedni, én sem akartam sosem, és ő is mondta hogy nem engedné hogy a párja gyógyszert szedjen. Így akkor valószínüleg óvszerrel védekeznénk de én nagyon aggódok, napok óta ilyenekről olvasok. Az is közrejátszhat, hogy édesanyámnak nem egy abortusza volt, és ő nagyon a fülembe ültette a bogarat hogy biztosan terhes leszek gumi mellett. Úgy tudom biztonságos, kevés esetben történhet baj, ha véletlen lecsúszna vagy kiszakadna. A barátom 3 évig elt párkapcsolatban és végig gumit használtak és nem volt baj. Azt mondta férfikent az ő dolga a védekezés (nem kellenek a támadó férfiak, ő mondta ezt). Szeretnék vele is erről beszélni, mert tényleg félek és úgy érzem nem tudnám így élvezni. Mondjatok néhány dolgot, amitől megnyugodhatok! :) biztosan nagyon figyelnénk mindenre, így nem lehetne baj, ugye?

Kérlek ne jöjjetek azzal, hogy fiatal/éretlen vagyok ehhez. Az érettség és a félelem nincs kapcsolatban egymással.

2016. nov. 4. 23:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
konkretan meg is olhet, mert adott korulmenyek kozott trombozist okozhat, kockazatat eleve noveli nagyban
2016. nov. 5. 00:21
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az utolsó kicsit megnyugtatott! :)
2016. nov. 5. 00:34
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
10 éve használok óvszert, egyetlen egy darab sem szakadt még ki. Ha mégis kiszakad, akkor esemény utáni tabletta. Itt imádják azt hangoztatni, hogy mekkora hormonbomba, de igazából kevésbé viseli meg a szervezet, mint a folyamatos hormonszedés.
2016. nov. 5. 00:45
 14/20 Hironnad ***** válasza:

Nekem is van kb 15 év tapasztalatom a gumival, és egyszer sem szakadt ki! Meg lehet bízni benne, elhanyagolható az esélye, hogy megfelelő használat mellett terhes leszel!

Jah még valami! Ha a párod nem képzeli magát cápának, miközben csak kicsi ebihal, és a megfelelő méretet választja, nem fog se le, sem felcsúszni! :D

2016. nov. 5. 02:02
 15/20 anonim ***** válasza:

14 éve élek nemi életet, ebből kb. 9 évig óvszerrel (jelenleg is), soha egy sem szakadt ki.

Ha valaki megfelelő méretű óvszert használ és azt előírásszerűen használja, akkor nem szakad ki.

Amikor babát szerettünk volna a párommal, akkor is több, mint fél év kellett, hogy egyáltalán összejöjjön és hát ugye, akkor sehogy nem védekeztünk. Szóval azért nem olyan könnyű terhesnek lenni, mint azt gondolják. Ha valaki gyakran terhes lesz, vagy többször volt abortusza, az azért van, mert egyáltalán nem védekezik...vagy nem megfelelően.

Az óvszer pedig az egyik legbiztonságosabb védekezési forma.

2016. nov. 5. 08:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Tényleg megnyugtattatok!
2016. nov. 5. 11:57
 17/20 anonim válasza:
Szia! Én is nagyon pánikoltam az első előtt, hogy tuti kiszakad, és terhes leszek... A barátom próbált nyugtatgatni, kevés sikerrel. Mikor odakerültünk, a barátom húzta fel stb. A végén pedig ideadott egy használatlant, és játszottam vele. Akárhogy húzgáltam, nem szakadt suét, csak kb. az 5. próbálkozásra. Engem ez nagyon megnyugtatott, nem szakadnak ezek ám olyan könnyen! :) Plusz ha szakadt, azt azonnal észreveszi az ember előtte, nagyoj feltűnő. Ne görcsölj ezen, az egyik legjobb védekezési mód :)
2016. nov. 5. 12:15
 18/20 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, én is játszottam már óvszerrel, hatalmasra fel is fújtam és tényleg nem szakadt ki. Köszönöm a válaszod!
2016. nov. 5. 13:27
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Mi 6 hónapig védekeztünk gumival, nem volt vele gond de azért nem is olyan kényelmes, milliószor lecsúszott pedig megfelelő méretet vettünk jól raktuk fel, mégis lecsúszott állandóan arra figyelni "drágam nem csúszott le ?" Egyszer szakadt ki a gumi, amikor már kicsit szárazabb voltam ,és akkor azért elég kellemetlen volt. Páromnak és nekem is a végén kezdett egyre kényelmetlenebbé válni kidörzsölt mindkettőnket,nem egyszer. Aztán döntöttünk a tabletta mellett, semmi mellékhatását nem észlelem , nem híztam depressziós sem vagyok, libidóm se csökkent pedig szedem már 2 éve biztos.Ha olyan káros lenne mint hangoztatják biztos nem szende ennyi nő gyógyszert, én is feledékeny vagyok ,de hidd el ezt nem fogod elfeljteni bevenni tudod van a közmondás egy nő két ologért tesz meg minden .hogy legyen gyereke, vagy hogy ne legyen terhes... Szóval beállítod az ébresztőt és csörögni fog. 20/l
2016. nov. 5. 13:30
 20/20 anonim ***** válasza:

szerintem max akkor van baj, ha rossz a méret, vagy ha nem tudja felhúzni, stb..

A barátod rutinos vele, szóval miért is lenne baj?

2016. nov. 5. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!