Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okkal félek? Hogyan nyugodhatnék le?
Még szűz vagyok, de most van egy komoly barátom, akivel pár hónapon belül megtennénk a dolgot. Nagy a harmónia közöttünk, mindig tudjuk mit és hogyan szeretne a másik, és szeretjük egymást. Bízom benne, teljesen. Megbeszéltük, hogy nem fogok gyógyszert szedni, én sem akartam sosem, és ő is mondta hogy nem engedné hogy a párja gyógyszert szedjen. Így akkor valószínüleg óvszerrel védekeznénk de én nagyon aggódok, napok óta ilyenekről olvasok. Az is közrejátszhat, hogy édesanyámnak nem egy abortusza volt, és ő nagyon a fülembe ültette a bogarat hogy biztosan terhes leszek gumi mellett. Úgy tudom biztonságos, kevés esetben történhet baj, ha véletlen lecsúszna vagy kiszakadna. A barátom 3 évig elt párkapcsolatban és végig gumit használtak és nem volt baj. Azt mondta férfikent az ő dolga a védekezés (nem kellenek a támadó férfiak, ő mondta ezt). Szeretnék vele is erről beszélni, mert tényleg félek és úgy érzem nem tudnám így élvezni. Mondjatok néhány dolgot, amitől megnyugodhatok! :) biztosan nagyon figyelnénk mindenre, így nem lehetne baj, ugye?
Kérlek ne jöjjetek azzal, hogy fiatal/éretlen vagyok ehhez. Az érettség és a félelem nincs kapcsolatban egymással.
Nekem is van kb 15 év tapasztalatom a gumival, és egyszer sem szakadt ki! Meg lehet bízni benne, elhanyagolható az esélye, hogy megfelelő használat mellett terhes leszel!
Jah még valami! Ha a párod nem képzeli magát cápának, miközben csak kicsi ebihal, és a megfelelő méretet választja, nem fog se le, sem felcsúszni! :D
14 éve élek nemi életet, ebből kb. 9 évig óvszerrel (jelenleg is), soha egy sem szakadt ki.
Ha valaki megfelelő méretű óvszert használ és azt előírásszerűen használja, akkor nem szakad ki.
Amikor babát szerettünk volna a párommal, akkor is több, mint fél év kellett, hogy egyáltalán összejöjjön és hát ugye, akkor sehogy nem védekeztünk. Szóval azért nem olyan könnyű terhesnek lenni, mint azt gondolják. Ha valaki gyakran terhes lesz, vagy többször volt abortusza, az azért van, mert egyáltalán nem védekezik...vagy nem megfelelően.
Az óvszer pedig az egyik legbiztonságosabb védekezési forma.
szerintem max akkor van baj, ha rossz a méret, vagy ha nem tudja felhúzni, stb..
A barátod rutinos vele, szóval miért is lenne baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!