Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek okkal háborodtam fel?
ma egyik ismerősöm (exem) elhivott kicsit szorakozni,eljott ertem kocsival meg minden es eljott egy csaj ismerőse akivel enyelegtek meg kezen fogva mentek
es nekem meg mindig azt beszeli hogy,nincs baratnoje es csak velem van (baratsag extrakkal vagyunk) es mindig nekem nyalaskodik,ugye velem is szexel
de ma amig nem jott meg a csaj addig tök jol elvoltunk,amint megjobb en mar csak ultem magamban mint egy hulye
nem szeretem mar az exemet csak szarul esett ez az egesz
nekem is hiányom van es massal nem lennek képes erre
csak szarul esik h teszi a szepet,amikor vele vagyok kettesben akkor ugy erzem mintha szeretne,ma vele voltam es hozzam se ert hanem a masik csajjal foglalkozott
es en nem akarok igy lenni h masik csajjal is van,vagy velem van
mindig azt mondta nincs masik csaj,nem akar kapcsolatot senkivel mert velem igy elvan,de nem tudom ez a mai dolog most akkor mi volt
Rosszul esett.. nem tudsz massal szexelni.. hozzad se èrt.. ha ketten vagytok ugy érzed szeret..
Haat.. szerintem még nem vagy tul rajta..
azt mondta en fontosabb vagyok neki mint a csaj de amikor ott a csaj akkor szarik a fejemre
mert ő csak kavar a csajjal,nincsenek egyutt,ahogy velem is csak kavar,de en vagyok a fontosabb neki megis ha ott a csaj vele foglalkozik
igen az teny h nem tud a csaj a mi kavarasunkrol de ha en fontosabb vagyok neki akkor nem ertem h minek csinal ilyent,azt hiszi h vagyok olyan kedves h elnezem ezt a ketszinuseget
ha nekem valaki fontos akkor ki is mutatom masok elott is
es nem megyek mas utan ha elvagyok vele
azt meg vegkepp nem csinalom h aki legfontosabb pont az elott fokgok ugy tenni mintha engem ő nem erdekelne (aki a fontos nekem)
Abban egyetértek hogy a kérdező nem lépett túl a srácon, de valjuk be, elképesztő alpári parasztság valakit azzal hitegetni hogy jaj te vagy a legfontosabb aztán csak azért elhívni magaddal az illetőt hogy nézze ahogy mással enyeleg, rá meg tenni magasról.
Szóval inkább vegyél egy vibrátort, jobban jársz, a srácot meg hagyd, élvezi hogy tudathatja veled "nem számítasz nekem eleget ahhoz hogy ne az orrod előtt szedjem fel az utódodat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!