Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek okkal háborodtam fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek okkal háborodtam fel?

Figyelt kérdés

ma egyik ismerősöm (exem) elhivott kicsit szorakozni,eljott ertem kocsival meg minden es eljott egy csaj ismerőse akivel enyelegtek meg kezen fogva mentek

es nekem meg mindig azt beszeli hogy,nincs baratnoje es csak velem van (baratsag extrakkal vagyunk) es mindig nekem nyalaskodik,ugye velem is szexel

de ma amig nem jott meg a csaj addig tök jol elvoltunk,amint megjobb en mar csak ultem magamban mint egy hulye

nem szeretem mar az exemet csak szarul esett ez az egesz

2016. ápr. 23. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogyan is van akkor? Alapeset: exed de odatartod neki ha éppen kedve van hozzá? Ha igen akkor miért vagy felháborodva? Biztosan ezután is jo néven veszi ha néha ürithet beléd is.
2016. ápr. 23. 18:57
 2/11 A kérdező kommentje:

nekem is hiányom van es massal nem lennek képes erre

csak szarul esik h teszi a szepet,amikor vele vagyok kettesben akkor ugy erzem mintha szeretne,ma vele voltam es hozzam se ert hanem a masik csajjal foglalkozott

es en nem akarok igy lenni h masik csajjal is van,vagy velem van

mindig azt mondta nincs masik csaj,nem akar kapcsolatot senkivel mert velem igy elvan,de nem tudom ez a mai dolog most akkor mi volt

2016. ápr. 23. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne finnyáskodj, örülj, hogy hajlando néha megdugni ha ennyire hiányod van, mással meg nem akarsz dugni.
2016. ápr. 23. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet a másik csaj nem is tudja hogy ti így "együtt vagytok" szóval ezt mindenképp beszéld meg vele.
2016. ápr. 23. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Rosszul esett.. nem tudsz massal szexelni.. hozzad se èrt.. ha ketten vagytok ugy érzed szeret..

Haat.. szerintem még nem vagy tul rajta..

2016. ápr. 23. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy túl rajta...ha már nem szeretnéd, nem féltékenykednél itt...szóval egyáltalán nem jogos a felháborodásod, nem is értem, hogy gondoltad...
2016. ápr. 23. 19:37
 7/11 A kérdező kommentje:

azt mondta en fontosabb vagyok neki mint a csaj de amikor ott a csaj akkor szarik a fejemre

mert ő csak kavar a csajjal,nincsenek egyutt,ahogy velem is csak kavar,de en vagyok a fontosabb neki megis ha ott a csaj vele foglalkozik

igen az teny h nem tud a csaj a mi kavarasunkrol de ha en fontosabb vagyok neki akkor nem ertem h minek csinal ilyent,azt hiszi h vagyok olyan kedves h elnezem ezt a ketszinuseget

2016. ápr. 23. 19:48
 8/11 A kérdező kommentje:

ha nekem valaki fontos akkor ki is mutatom masok elott is

es nem megyek mas utan ha elvagyok vele

azt meg vegkepp nem csinalom h aki legfontosabb pont az elott fokgok ugy tenni mintha engem ő nem erdekelne (aki a fontos nekem)

2016. ápr. 23. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Vagyis még mindig szereted. Ez van ha kis tini p.csák nagylánynak érzik magukat és "milyen menő vagyok, hogy belemegyek egy barátság extra dologba" aztán meg megy a pofára esés, hogy a pasi mással kavar és lesz.rja a fejed. Elárulom neked kiscsillag, hogy a pasi tök normálisan kezeli a helyzetet, ugyanis pont ez a lényege ennek a dolognak, nincsenek kötöttségek, nem tartozik senkihez. Azért mond neked ilyeneket, meg kb. minden csajnak, hogy könnyebben bejusson a cuncikádba. Próbáld meg ezt értelmezni és felfogni, aztán mérlegelj, vagy szépen tönkreteszed vele a lelked, vagy hagyod a francba.
2016. ápr. 24. 13:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Abban egyetértek hogy a kérdező nem lépett túl a srácon, de valjuk be, elképesztő alpári parasztság valakit azzal hitegetni hogy jaj te vagy a legfontosabb aztán csak azért elhívni magaddal az illetőt hogy nézze ahogy mással enyeleg, rá meg tenni magasról.

Szóval inkább vegyél egy vibrátort, jobban jársz, a srácot meg hagyd, élvezi hogy tudathatja veled "nem számítasz nekem eleget ahhoz hogy ne az orrod előtt szedjem fel az utódodat"

2016. ápr. 24. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!