Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek okkal háborodtam fel?
ma egyik ismerősöm (exem) elhivott kicsit szorakozni,eljott ertem kocsival meg minden es eljott egy csaj ismerőse akivel enyelegtek meg kezen fogva mentek
es nekem meg mindig azt beszeli hogy,nincs baratnoje es csak velem van (baratsag extrakkal vagyunk) es mindig nekem nyalaskodik,ugye velem is szexel
de ma amig nem jott meg a csaj addig tök jol elvoltunk,amint megjobb en mar csak ultem magamban mint egy hulye
nem szeretem mar az exemet csak szarul esett ez az egesz
hát az a baj hogy nem tudja mit akar
ma az anyjával is beszéltem erről es az anyjának sem tetszik ez a dolog,mert anyja is tudja h fontos vagyok a sracnak,otthon is mindig hianyol stb de azt nem érti senki h akkor mas tarsaságát miert keresi
ha baratnő kell neki szoljon és en léptem
a masik csaj elott egy rohadt szot nem mer mondani kettőnkről de en elottem meg nem csak mondja h mi van a masik csajjal hanem mutassa,a masik csaj nem turne el ezt h minket lasson de en el kell turjem őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!