Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Művi meddővé tétel 18 évesen?
Milyen feltételekhez van kötve ez az eljárás?
Ha megszeretném csináltatni és nincs orvosi indokom, akkor is elvégzik?
Kb. mennyibe kerül?
Köszönöm..:)
18/L
Mentálisan sérült ember gyermekvállalását, személyes véleményem kapcsán, szintén nem támogatom.
Ha nem érzed magad annak akkor meg gondolkozzál. Nem is értem, hogy merülhet fel egy fiatal egészséges lányba ilyen...sajnos csak úgy ha az előbbi eset fennáll.
Sztem ez a öncsokitás kategóriája.Ez kb. olyan ,mintha az egyik vesédet akrnád kivetetni,nem halnál bele a hiányába,de felesleges és értelmetlen kockázat.
Nem indokolt orvosi beavatkozás,ha az életed múlna rajta sztem elvégeznék.
Magyarországon 40. betöltött életév vagy 3 vérszerinti gyerek kell - vagy egyik vagy másik vagy mindkettő teljesül akkor állnak szóba ezen a téren, addig nem.
Külföldön meg szép összegért megy, de ott 21-23év felett. Fogyó társadalom vagyunk, nem adnak lehetőséget arra hogy fiatalon megcsináltassa valaki ha még nem szült, ugyanis nem visszafordítható.
A férfi viszont igen, akkor a párod csináltassa meg ha szexelni akartok, mert ha egyedül akarnál megöregedni, lenni, akkor nem lenne senkid és max a vérzéseddel van bajod... Az elkötés mellett még van vérzés stb.
Ha lehetne akkor kb minden tini megcsináltatná mert akkor szexelhet gond nélkül és pár év múlva meg hoppá..
Spirál, fogamzásgátló, injekció rendelkezésre áll ha a menzeszre se nagyon vágysz.
Viszont csak hogy tudd ez sem 1000%-os ahogy semmi sem (aki szexel annak lehet gyereke, akármit csinál..): egy jó barátnőm 4 gyerek után elköttette magát és tavaly mégis megszületett az 5. egészséges kisfiuk, kicsi az esély de ők benne voltak a hiba %-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!