Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A gyógyszerszünet 3. napján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyógyszerszünet 3. napján vagyok még nem jött meg. Megjöhet még vagy kezdjek félni?

Figyelt kérdés
Megvártuk a két hetet, azután sem engedtem hogy elmenjen bennem, viszont megszakítással csináltuk. Viszont aggódok, mert amikor az ötödik szemet vettem be szintén "szeretkeztünk" bár én ezt nem hívnám annak mert csak kipróbáltuk, mert úgy tudtam az első szemtől véd. De aztán nagyon aggódtam hogy mégis lehet baj. Előváladék nem távozott, teljesen száraz volt. A menszesz első napjától szedem.
2010. ápr. 25. 11:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekem 4.nap szokott megjönni gyógyszerszünetben. és általában nem érzek semmi mell feszülést meg hasfájást meg hasonlokat. SZóval ne aggódj biztos h megjön!

L/18

2010. ápr. 25. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz baj. Nem poénból írják rá, hogy az első szemtől véd.

Viszont egyre több kérdésnél látom, hogy "még gumival szeretkeztünk, de azért kipróbáltuk milyen úgy". Most komolyan...ha eddig x ideig, amíg nem kezdted el szedni a tablettát kibírtátok, azt a két hetet miért nem lehetett?

Képtelen vagyok felfogni.

2010. ápr. 25. 12:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Azért mert én nem két hetet tudtam hanem azt hogy az első szemtől véd. Egyébként az eszem ágában sem lett volna kockáztatni. 2 nőgyógyász azt mondta az elsőtől véd, csak egy mondta hogy nem. Én meg döntsem el kinek higgyek.
2010. ápr. 25. 13:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes. Nekem mindig 5. nap szokott megjönni.

Ha nem jön meg, az sem azt jelenti, hogy terhes vagy (ha rendesen szedted), csak azt, hogy a doki nem találta el a neked megfelelő tablettát. Ha nem jön meg, kezdd el szedni a 7 nap szünet után rendesen a köv. levelet és menj vissza hozzá. Nagyon fontos, hogy elkezdd szedni, különben felborítod a hormonjaidat, ráadásul az is lehet, hogy azt fogja mondani, hogy még 1 hónapot várjatok, hogy reagál a szervezeted.

2010. ápr. 25. 16:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha az van a tájékoztatóba írva, akkor az első szemtől véd.

De ha az emberek nem szenvednének ennyit, és még kibírnák azt a plusz egy hetet gumiban, akkor nem lenne ennyi "terhes vagyok-e" kérdés.

Ha rögtön szexelsz, akkor ne szenvedj itt, hogy baj lehet-e.

Ha meg aggódsz, akkor várd ki a két hetet.

2010. ápr. 25. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!