Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha lefeküdtem a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefeküdtem a barátommal este és a követkeő napokban kell megjönnie, pl másnap akkor attól még megjöhet, hogy lehet h terhes leszek?

Figyelt kérdés
Tehát ha még nem ágyazódott be a hímivarsejt. Akkor az aktus után mondjuk huszonnégy yórával még megjöhet? Mert most megjött de tegnap este feküdtünk le és félek h attól még teherbe esek.
2011. jún. 29. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez viszonylag ritka, de előfordulhat. (Én is pl. így lettem. :D ) Védekeztetek?
2011. jún. 29. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt a kombinálást.

Nem lenne egyszerűbb úgy védekezni, hogy utána ne kelljen a fejedet törni.

2011. jún. 29. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Ennyi ésszel még ne kefélj, nem a hímivarsejt ágyazódik be.

Nem védekezel, bármikor-bármelyik napon teherbe eshetsz.

2011. jún. 29. 20:22
 4/7 A kérdező kommentje:
nem az érdekel h melyik napon eshetek teherbe én is tudom h bármelyik napon teherbe eshetek. és azért kérdezem mert nem védekeztünk de nem ment el bennem. csak előtte volt petting és akkor viszont elment és később volt szex és attól félek h lehet h még maradt rajta sperma...
2011. jún. 29. 20:27
 5/7 anonim válasza:
Az semmit nem jelent, hogy nem élvezett el benned. Tudod hogy milyen kicsi egy spermium?Mikroszkopikus. Akár egy csepp is elég. De azért a ciklus végén nem valoszinu h teherbe esel. Amúgy meg tényleg miért nem húztok gumit, hogy nyugodt lehessen az ember?
2011. jún. 29. 20:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Mert nem volt otthon gumi és midnen oylan gyorsan történt, bevoltunk indulva. Veled még nem volt ilyen?

"Az semmit nem jelent, hogy nem élvezett el benned. Tudod hogy milyen kicsi egy spermium?Mikroszkopikus. Akár egy csepp is elég."

Ezt én is tudom! De nem ez volt a kérdésem, hanem h megjöhet e a menstruációm ha iyg történtek a dolgok és véletlenül teherbe esnék?

2011. jún. 29. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, megjöhet. Van, akinek a terhesség első pár hónapjában is van menstruációja. Erre voltál kíváncsi?

Egyébként kicsi az esélye, hogy most teherbe ess, de - mint már egy másik kérdéshez is írtam - az emberi szervezet nem gép, nem lehet kiszámítani. Örülj, ha most nem leszel terhes, és ezentúl mondjuk védekezzetek.

2011. jún. 29. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!