Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segitene nekem is valaki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitene nekem is valaki?

Figyelt kérdés
Szoval az ugy volt,hogy ebben a honapban a havi utan lefekudtunk a baratommal[mindketten szuzek voltunk] azota meg lefekudtunk haromszor, de utoljara szoltam neki hogy lehetseges hogy megjojjon a havim aznap.Minden jo volt de miko befejeztuk ver volt a gumin es az ujjan is.Azt hittuk hogy hogy a havim, de masnap sem volt semmi ver sehol,csak este 1 kicsit.Lehetseges h felbolygatta a hormonjaimat es eltolta?Segitsetek letszi.Amugy minden renden volt ovszer nemcsuszott semmi ilyesmi,tehat nemlehetek terhes ugye?
2010. ápr. 25. 09:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Valószínűbbnek tartom, hogy a stressz miatt nem jött még meg, ha már görcsölsz is. Foglald el magad valamivel. Menj el biciklizni, hallgass közben zenét, vagy bármi, aztán mire hazaérsz meg is fog jönni meglátod. Minél többet stresszelsz, annál többet fog késni!
2010. ápr. 25. 10:22
 12/12 A kérdező kommentje:
eddig 20 naponta jott lehetseges h most kesobb jojjon? xD
2010. ápr. 26. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!