Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhességi teszt. Segítene valaki? Holnapig kéne válasz!
4 napja késik a menstruációm, úgy döntöttem veszek egy terhességi tesztet. Kérdésem a következő: Westendben DM/Rossmannban/Matchban kapható teszt?
Sosem csináltam még ilyet. Ha bemegyek a wcbe és rápisilek a tesztre, azt utána berakhatom pl táskába? Hogy máshol várjam meg az eredményt? Mert érdekes lenne 10-15 percet lenni a wcben.. Köszönöm a segítséget! Nagyon fontos!
gyógyszertárba bemész és kérsz egy tesztet (500-600 ft)
Utána bemész a WC-be elolvasod mi van benne írva, hogyan kell elvégezni a tesztet és utána megcsinálod... (általában a várakozási idő 5 perc szokott lenni)
Rossmannban, DMben tuti hogy mindenhol találsz, de ahogy írták, gyógyszertárban is. Ha csak nem sietsz, inkább menj haza és ott csináld, nyugalomban. Érdemes többet is venni (2-t, a tuti eredményért, a 2.-at kicsit később felhasználni).
És feltétlen reggeli első vizeletből csináld! (Rajta van a tájékoztatón)
Az a probléma, hogy otthon nem igazán van lehetőségem megcsinálni.. Egész nap otthon van valaki.
Sosem szokott késni, ezért nem értem :S Időzített bomba szerűen szokott megjönni.
Az a baj hogy reggeli első vizelet kicsit necces plázában. És tényleg zavaró a jövés-menés, a rossz világításról nem is beszélve, márpedig itt aztán kell a fény! Az is lehet hogy felkelsz korán, mikor még senki sincs fenn és megcsinálod.
Nekem emlékszem egyszer koliban kellett (hálisten nem volt baj), hát, nem volt kellemes élmény, de a korán kelés tényleg segít.
Írd meg majd az eredményt!
gyógyszertárba vegyél ha lehet az megbízhatóbb sokkal, 800Ft
és egy pohárba belepiisilsz és van hozzá ilyen "ecet" és a pohárból át csepegtetsz a vizeletedből a tetszcsíkra, és vársz 5-10 percet, ha lehet nyugodt körülmények között tedd, most nem az a fontos, hogy más mit gondol, arról h meddig vagy bent a wc-én, hanem az, hoogy ne legye semmi..
sok sikert a hnaphoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!