Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Történhet baj? Ti mit tennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történhet baj? Ti mit tennétek? Abbahaggyam most azonnal?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el szedni a tabit és még nem fogyott el az egész levél e menstruálok néha meg felirt egy másik gyogyszert de az én családom nem gyogyszeres és én sem akarok mindenféle gyogyszert beszedni baj lenne belőle ha abbahagynám a tablettát és rendbe jönne a szervezetem még?Hisz nincs beállva csak egy napo nem volt amikor ne véreztem volna v barnaság ne lett volna.Orvoshoz meg hétfőn tudok elmenni v felhivom és meg mondom h abbahagyom .Ti voltatok már igy v nemí?Sztetk mit tegyek??És mit szoltok a belső fogakmzásgátláshoz?Gyűrű stb.stb.??Kérlek sewgitsetek!Minden jót!Edina
2010. ápr. 25. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A Te családod nem gyógyszeres, ezért nem szednél gyógyszert betegség ellen (amit valaki olyan írt fel, aki 8-10 évig ezt tanulta), de azért a fogamzásgátlót beszednéd? Vagy most melyiket nem akarod szedni? Alig értem ezt a szövegszerűséget...
2010. ápr. 25. 09:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne hagyd abba mert a következő hónaptól már rendbe leszel. Velem is így volt és még sokakkal másokkal. Annak idején én is kétségbe voltam esve és feltettem itt a kérdést,hogy mi baj van már? Aztán jöttek a megnyugtató válaszok,hogy első hónapban ez belefér majd 2.-ba rendbe leszek. Így is lett:)
2010. ápr. 25. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
mi a gond? nehogy abbahagyd!! azzal mindent felboritasz!! de ha elolvastad VOLNA a BETEGTÁJÉKOZTATÓT, akkor tudnád, h a köztivérzés normalis az 1. honapokban!!!!!
2010. ápr. 25. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen másik gyógyszert írt fel?

Amúgy a fogamzásgátló nem játék, nem lehet hónap közben abbahagyni, teljesen felborítod a ciklusodat, könyörgöm, ezek hormonok. Legalább a hónap végét várd meg, de akkor is jól gondold meg, mert azt sem lehet, hogy 1 hónapig szeded, 1 hónapig nem, aztán megint.

Semmi bajod nem lesz, ha így védekezel, hiába riogatnak minden szarral, vannak pozitív hatásai is, olvasd el a papírját, pl. a fog.gátlód szedő nők között kevesebb a mellrák, és kevesebb a vérszegény.

Ha mellékhatásai vannak, akkor szépen visszacsattogsz a dokihoz, megmondod, hogy mi van, és majd ő eldönti, hogy ír-e egy másikat vagy abbahagyatja veled.

Nem cseszegetni akarlak, de lécci használj vesszőket, mert nagyon nehéz volt megérteni a mondataidat, és hogy mi a problémád. A másik gyógyszert nem is értettem.

2010. ápr. 25. 10:11
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és biocsássatok meg h ha érthetetlenül irtam de tehetetlen voltam,és mérges.anyám azt mondta h azonnal hagyjam abba mert a mi felmenőink és anyám is olyan volt h nehezen esett teherbe..Nagyon sokáig probálkoztak stb..És ezáltal mivel ezt megtudtam nem érdekel"" h mennyi ideig de nem fogok szedni ha eleinte rossz is lesz de a másik dolog nagyon fontos...szted?nem?
2010. ápr. 25. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!