Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SÜRGŐS SEGíTSÉG KÉNE! 72 órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SÜRGŐS SEGíTSÉG KÉNE! 72 órás fogamzásgátlól tehet kapni vény nélkül is?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm most keresett azzal, hogy van e 72 órás tablettám.. Nemrég költözött magyarországra, még nincs tajszáma, tanuló. És azt olvasta hogy a 72 órás tabletta vény köteles. Akkor ilyen esetben mi a teendő?

2016. szept. 19. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Attól, hogy nincs TAJ száma, még kaphat ellátást de a teljes költségét állnia kell, és a gyógyszerre sem kap támogatást. Vény nélkül nem kapható, mert akkor minden hülye tönkretenné vele a szervezetét (nem mintha most nem ez menne...).
2016. szept. 19. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
bemész te és kérsz magadnak
2016. szept. 19. 23:36
 3/7 Márté András válasza:
Menjen el hnp orvoshoz aki felír neki aztán váltsa ki. Kb 5-6k gyógyszertártól függ. De abban nsm vok biztos hogy TAJ kártya nélkül is lehet e kapni.
2016. szept. 19. 23:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha sürgős egyből menni kell amint lehet. Hát pasinak nem hiszem hogy kiadják>< max valami nő/lány ismit megkértek s majd meghivjatok valamire viszonzásul.
2016. szept. 19. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nő lehet csak terhes a pasi nem szval szerintem nekik nem adnak ki.
2016. szept. 19. 23:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat!:)

adri3721: én is lány vagyok, a barátnőm csak megkért hogy segítsek, mivel nekem van itt profilom, neki nincs. :)

2016. szept. 19. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Vény nélkül nem adják ki hisz az esemény utáni tabletta egy lórugásnyi hormon bomba.. Ezt csak úgy nem adják ki mint a cukorkát..
2016. szept. 20. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!