Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek megbízható eseményutáni (72 órás) tabit, ami vény nélkül kapható?
Én úgy tudom, hogy hivatalosan semmilyen 72 órás tabletta nincs, ami vény nélkül kapható lenne.
Amúgy meg miért is ne tudnál elmenni nőgyógyászhoz, hogy ő írja fel? Simán el tudsz menni. Sőt. Ilyen esetben muszáj lesz elmenni.
Szépen besétálsz, elmondod, hogy miért jöttél (a recin is). Így nem kell időpont. Gyakorlatilag bármelyik nőgyógyászhoz bemehetsz aki rendel.
Mivel a 72 órás tabletta egyben sürgősségi fogamzásgátlás is, így fogod magad, bemész a nőgyógyászati ügyeletre, ott majd az orvos felírja neked.
Ha időpontra várnál, akkor valószínűleg bőven kicsúsznál a 72 órából. Illetve a recepción sem valószínű, hogy csak úgy az orrod alá dugják a receptet. Orvossal biztos kell hozzá találkoznod.
nem kell időpont, és ügyeletre is mehetsz érte. számít az idő, én már a gyógyszertárban be is vettem, ahogy megvettem.
ez a noname gyógyszer kétezerért hülyeség.
csak receptre van, 6-7 e HUF.
rigesoft vagy escapelle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!