Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől lehetek terhes? Komoly válaszokat kérem!
Figyelt kérdés
A barátom hétvégén a medencénkbe megujjazott (előszőr, és szűz vagyok) de attól félek hogy volt sperma a kezén. És ettől lehetek terhes, hogy megujjazott?2010. ápr. 22. 19:35
2/5 anonim válasza:
már az vagy. én már gondolkoznék a gyerek nevén...
4/5 anonim válasza:
Nem. Viszont elég nagy felelőtlenség és butaság, amit csináltál, mert simán összeszedhetsz bármiféle betegséget! Ne a vízben ujjazzon, hanem az ágyban. És ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal, akkor előbb nézz utána és aztán csináld!
5/5 anonim válasza:
Ha volt az ujján sperma, akkor lehetsz terhes! Nem tudom h hány évesek akik azt írták, hogy nem lehetsz terhes de elég nagy hülyeséget írnak! A víztől nem hal el a sperma és hiába volt a vízben a keze attól tapadhatott rajta éppen annyi ami elég egy terhességhez! Azért mert nem a farkát rakta be és nem élvezett beléd attól még ugyanúgy feljuthatott! Ez majdnem olyan mint az előnedv. Attól is teherbe lehet esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!