Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Mit gondoljak? Lehetek terhes? 25 éves vok. Válaszokat vááárok!
Szedek fogamzásgátlót, de volt, hogy kihánytam, meg , hogy elfelejtettem bevenni.(Előfordult többször is).
Nem értem most mi van, megjött, de 2 hét késéssel és olyan furcsán.
Most 2 napja elmúlt, de hányingerem van,a mellem olyan, mintha be lenne feszülve, pisilek állandóan,és olyan étvágytalan vagyok, de eszek, mert egyfolytában korog a hasam.Most mi van velem?Lehetek terhes?
Először is azt kellene összeírnod, h mikor vetted be azt, amit ki is hánytál, és mennyit hagytál ki melyik héten. Aztán nézd meg a gyógyszer tájékoztatóját, azon rajta van, h mennyire baj, ha akkor kihagytál...
Sosem értem ezeket a terhes lehetek-e kérdéseket. Mi van ha 100-an azt írják, h nem? Attól még lehetsz az. Vannak akik évekig próbálkoznak védekezés nélkül, (az ő kérdésükre igen lehetne a válasz) mégsem esnek teherbe.
Délután meg vehettél volna pár 100 Ft-ért egy terhességi tesztet és már a 99,9%-osválaszt is tudnád a kérdésedre.
A tabi kihányása a bevétele után történt 3-4 órával? A kihányás/elfelejtés utáni egy héten belül volt szex? Ha ezekre igen a válasz, plusz hozzávesszük ezeket az elég tipikus tüneteket, hát akkor előfordulhat.. (Amúgy én sosem voltam terhes, szóval nem tudom pontosan a tüneteit, de már hallottam ehhez hasonlókat.)
De miért nem olvasod a betegtájéjkoztatót, bele van írva, hogy pontosan milyen kockázatokkal jár, ha elfelejted meg ilyenek.
És egy tesztet is elég indokolt lenne venni! Vagy félsz tőle? Az nem befolyásolja az eredményt..
25 éves?Ne mááááárrr!
Kicsit komolyabbnak kellene lenned,mint,hogy
itt teszed fel az 1000.-dik lehetek-e terhes kérdést!
Ha 15 éves lennél,valahol a szívem mélyén megértenélek!
Na de 25 évesen????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!