Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj G-pontját izgatom kézzel, akkor attól lehet bármiféle módon terhes?
Nem kell ezen úgy besértődni :D
Én is írtam el már sokmindent egyszerűen figyelmetlenségből. Most is csak megjegyeztem és röhögtem egyet.
Nem volt semmi rosszindulat :)
Amúgy pedig lehet terhes, de ennek az esélye kb 1 a milliárdhoz :)
Nem.
Az, hogy meddig ér fel az ujjad a hüvelyében, nem függ össze a teherbeeséssel. Ha nem volt spermás, akkor nincs esély. De ha igen, egyetlen kiskatona is elég a megtermékenyítéshez. Ha a legerősebb életben maradt, az simán felúszhat a petesejtig.
Ja, egyébként a megtermékenyítés helye a petevezetőben van, akkor, ha van életképes petesejt. Ez kb. 1 napig él, utána elsorvad, és a méh nyálkahártyájával együtt távozik. (Menstruáció).
Ha ennyire féltek a nem kívánatos terhességtől, szedjen a párod bogyit, vagy figyeljétek a kritikus napokat és akkor óvatosabbak legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!