Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előfordulhat, hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat, hogy terhes legyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de ugye egy hetet mindig ki kell hagyni, de hétvégére már nincs semmi(menstruáció). Hétfőn kell elkezdenem a gyógyszert szedni mindig. Barátommal együtt voltam úgy, hogy már nem volt meg, viszont még a gyógyszert nem kezdtem el szedni. Hallottam, hogy ilyenkor is lehet peteérés. Mennyi az esélye annak, hogy legyen valami? Kérlek, csak normális kérdéseket, mert 2 hét eltelt azóta, és furcsán érzem magam, bár lehet hogy csak bebeszélem magamnak.
2010. ápr. 22. 16:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Vagyok annyira idős hogy eldöntsem hogy mit akarok, és hogy érzem a dolgokat. Nem 14-15 éves kis csitri vagyok, aki orrba szájba mindenkivel kefél. Normálisan tettem fel a kérdést, akkor normális választ várok el. Elvégre is, azért van ez az oldal nem?
2010. ápr. 22. 16:53
 12/16 anonim ***** válasza:

nem befolyásolja a tesztet.

mivel nem valódi a terhesség.

2010. ápr. 22. 16:53
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
de gondolkozz már. a tabletta leállitja a peteérést. ergo, nem lehetsz terhes, ha minden nap, időben bevetted. és mind1, h a szünetben vérzel-e még, vagy se. nem lehetsz terhes!!!!!!! felfogtad??
2010. ápr. 22. 16:55
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

Ha már egy levelet beszedtél a fogamzásgátlóból, és rendesen szedted mindig, akkor folyamatos védelmet nyújt. a gyógyszermentes napokon is. az összesen. nincs peteérés.

Viszont ha már egyetlenegy szem kimarad, akkor bukik az egész, és nem véd.

2010. ápr. 22. 17:08
 15/16 anonim ***** válasza:

szerintem nem vagy terhes, de tesztelj, és inkább az ad vaami támpontot. Ha pozitív, akkor menj orvoshoz mielőbb.

Egyébként mi a barátommal a 7 napos szünet elején szoktunk még együtt lenni (nekem a szünet 5. napjára jön meg sajnos), eddig még nem volt belőle probléma, az orvosom is mondta, hogy akkor is véd még, és én meg már 9 hónapja szedem, szerintem megnyugodhatsz, főleg, hogy eddig rendesen szedted, és eddig nem volt baj, nem hiszem hogy lenne valami is :)

mondjuk volt, hogy én is úgy éreztem nincs valami rendben, de rendbe volt, csak nem voltam biztos benne, hogy rendben van minden :)

ne parálj be, mert csak rosszabb...

2010. ápr. 22. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! A fogamzásgátló lényege, hogy nincs peteérésed! (Csak megvonásos vérzésed van emiatt, nem igazi menstruációd.) Így aztán nem is lehetsz terhes, és ez a 7 nap szünetre természetesen ugyanúgy vonatkozik, mint bármely másik napra.
2010. ápr. 23. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!