Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb pasinak miért nem egyértelmű, hogy alkalmi vagy szexkapcsolatban az óvszer egy kötelező dolog?
Én speciel nem csinálnám gumi nélkül alkalmi szexnél. Nem bántani akarom ezzel a lányokat, de ha velem lefeküdt, olyan könnyen lefekhetett mással is, és ha ott se védekeztek, ki tudja mit kapott el.
Azzal nincs baj, ha rendszeresen váltogatja a partnereit, az ő dolga, csak védekezzen. 26/f
En hedonista vagyok sok partnerem volt es azt tapasztaltam/tapaszalom hogy senmi bajuk nincs a gumival. Nekik is termeszetes.
23N
Nagyon sok pasi azért sz.rik a dologra, mert a nemi betegségek túlnyomó része a férfiaknál tünetmentes. És hát tudod, amiről nem tud, az nincs is...
(Ezt így konkrétan pasitól hallottam.)
És mivel alkalmi dolog, a terhesség miatt meg miért aggódjon, úgyse találod meg, ha gond lesz...
"En hedonista vagyok sok partnerem"
De szép eufemizmus ez a ri**cra.
Nyilván mondom is, hogy húzzon. Legutóbb elkezdtem felöltözni és mondtam, hogy akkor én most szépen elindulok hazafelé. Na akkor hajlandó lett óvszert húzni.
Egyébként nem volt annyi alkalmi/szexkapcsolatom mint gondolnád , csak ami volt azokban sokszor jellemző volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!