Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak a fogamzásgátlóval kapcsolatban?
Sziasztok!
Mindennemű benyomás érdekel, pozitív, negatív mellékhatások, biztonság, satöbbi! Én például most kezdtem szedni, és már hatodik napja menstruálok, holott amúgy három napja szoktam.
Köszönöm előre is!
1: összezavarja a menstruálást, szóval ez normális
2: összezavar sok minden mást is
3: beáll a tested egy ritmusra ami jó, kiszámítható lesz minden
4: mellékhatásokhoz tartozik a szex nem kívánása, vagy problémákat okozhat később ha gyereket szeretnél
(ez természetesen ember függő, páromnak ezek a tapasztalatai és sz*r, mert már emiatt 2 éve járunk orvoshoz, hogy helyre rakják a menstruálását és peteérését, mert annyira összezavarta neki)
En egy hónapig pecseteltem tole, azota órára pontosan beállt a menszeszem, nincsenek gorcseim, a borom láthatóan szebb lett, jóval kevesebb a pattanasom is.
Számomra negatív h mensi elott iszonyat bekattanok, erzem h a hormonjaim megbolondulnak. Illetve -ami az en hibám- kicsit nehezen ment bele zokkeni abba hogy pontosan szedjem, ezért voltak aggodasaim h megis teherbe estem. Volt, hogy kihanytam stb. Tehát oda kell figyelni de nem túl bonyolult es ha mindent betartasz biztosanagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!