Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nektek milyen tapasztalataitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak a fogamzásgátlóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mindennemű benyomás érdekel, pozitív, negatív mellékhatások, biztonság, satöbbi! Én például most kezdtem szedni, és már hatodik napja menstruálok, holott amúgy három napja szoktam.

Köszönöm előre is!

2016. szept. 6. 16:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Napig* elnézést
2016. szept. 6. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát az egyik osztálytársam fogamzásgátló tabletta mellett is terhes lett.. Én eredetileg hormon betegség miatt szedtem aztán mikor babát terveztünk ki derült hogy ez a plusz hormon bevitel annyira tönkre vágta a szervezetemet hogy majdnem a Meddőségi papírt kaptam meg mire kiderült hogy kismama vagyok. Mert kevesebb mint 10 % esélyt adtak arra hogy természetes úton teherbeessek. Előtte nem volt ilyen gond csak mivel jött a pubertás kor kicsit katyvasz volt az egész.. Rendezte a ciklust meg minden csak a termékenyítő képeséggem lett a béka feneke alatt.. De hál Istennek minden rendben van és most várom az első babánkat. Párommal nagyon örülünk neki ;) 22 L
2016. szept. 6. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:

1: összezavarja a menstruálást, szóval ez normális

2: összezavar sok minden mást is

3: beáll a tested egy ritmusra ami jó, kiszámítható lesz minden

4: mellékhatásokhoz tartozik a szex nem kívánása, vagy problémákat okozhat később ha gyereket szeretnél

(ez természetesen ember függő, páromnak ezek a tapasztalatai és sz*r, mert már emiatt 2 éve járunk orvoshoz, hogy helyre rakják a menstruálását és peteérését, mert annyira összezavarta neki)

2016. szept. 6. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Párom évek óta szedi, semmi mellékhatás. Szerintem ez a legjobb mind a két félnek és a legbiztonságosabb is, ha csak a terhességet nézzük. Egy komoly kapcsolatban szerintem nélkülözhetetlen.
2016. szept. 6. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:
sajnos rosszak... de így meg aggódok minden hónapban :(
2016. szept. 6. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:

En egy hónapig pecseteltem tole, azota órára pontosan beállt a menszeszem, nincsenek gorcseim, a borom láthatóan szebb lett, jóval kevesebb a pattanasom is.

Számomra negatív h mensi elott iszonyat bekattanok, erzem h a hormonjaim megbolondulnak. Illetve -ami az en hibám- kicsit nehezen ment bele zokkeni abba hogy pontosan szedjem, ezért voltak aggodasaim h megis teherbe estem. Volt, hogy kihanytam stb. Tehát oda kell figyelni de nem túl bonyolult es ha mindent betartasz biztosanagos.

2016. szept. 6. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!